Video: Indians–Nokian KrP -maalikooste – Toropaisen putoava lehti yli puolesta kentästä

Westend Indians ja Nokian KrP tasasivat pisteet Salibandyliigan kierroksella tiistaina. Johannes Jokisen 6–6-tasoitusmaali kolmannen erän loppuhetkillä toi nokialaisille yhden pisteen kotiinviemisiksi. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

9 comments

  1. Viimosen päälle taas hienosti tehty video. Peli 2-2 ja sen jälkee tulee rankkarista kavennus 4-5. Ei tää oo maalikooste, maalikooste on sellanen mistä näkyy kaikki maalit.

  2. Tekijät ja syöttäjät näkyy(peukku). Tuli nopeasti ulos(peukku). Mutta jäi vaan aika pirun monta maalia näkemättä?!? Huhujen mukaan niin kuiva peli, että varmaan se on kuvaajaki nukahtanu. Ei ain tarvii olla noppee. Tehää mieluummi kunnolla 🙂

  3. Kyseessä on highlights-kooste (kuten videon nimestä käy ilmi), joka ei sisällä kaikkia maaleja (Pääkallon otsikoinnista huolimatta). Kaikki maalit näkyvät otteluvideolla, mutta tarkoituksella tiivistetty koostetta lyheymmäksi. Kuvaaja ei siis ole nukkunut ottelun aikana!

    Terveisin,

    Sofia Rancken / Westend Indians

  4. Highlights-kooste eli kooste ottelun kohokohdista, mutta ei sisällä kaikkia maaleja, vaan niiden sijaan muutaman melkein hyvän maalintekoyrityksen? Ensi kerralla vaikkapa muutama hyvin suoritettu pallollinen vaihtotilanne mukaan koosteeseen! Ja kansa hurraa.

    Ei näin…

  5. Asialliset huomautukset nimimerkiltä ”Doc.” ja tietysti myös Inkkarien Sofialta. Vähän hätäiltiin otsikon kanssa. Siinä luki ensin ”kaikki maalit”, nyt korjattu vähemmän harhaanjohtavaan muotoon ”maalikooste”.

  6. Erittäin hyvä, että nämä ”maalikoosteet” suuntautuisivat enemmänkin ottelun kohokohtien näyttöön. Toki myös maalit on kiva katsoa, mut mausteeks hiukan muutakin.
    Ei kestä Keijolla hermo pelkkiä maalikoosteita katsella, tekevät veskoista todella imureita, tyyliin joka veto menee.
    Iso peukkku Inkkareiden Sofialle, jatka samaan malliin.

  7. Joo hieno homma että hyvälaatusta kuvausta ja editointia harrastetaan, se tekee oikeesti lajin seurattavuudelle käsittämättömän mannaa…

    Mutta muutaman muunkin kommentoineen kanssa toki samaa mieltä, että olis se nyt ihan mukava kyllä kaikki maalit edes nähdä, sellaisesta kahden tunnin mittaisesta otteluvideosta niitä nyt kukaan satunnaiskatsoja jaksa alkaa kelailemaan 😀

    Ja Keijoa komppaan myös, muitakin kohokohtia kuin maaleja (torjuntoja, missattuja paikkoja, jäähyjä) olis toki hieno nähdä.