Koovee palasi voittojen tielle – Oilersin vaikeudet jatkuvat

Miro Lehtinen iski tehot 2+2 Oilersin verkkoon. Kuva: Olli Laukkanen

Miro Lehtinen naulasi tehot 2+2 Oilersin verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää
Miro Lehtinen naulasi tehot 2+2 Oilersin verkkoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Koovee katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa Esport Oilersin vieraana perjantai-illan ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa voittolukemin 5-8 (1-4,3-2,1-2). Oilersille ottelu oli jo neljäs voitoton kamppailu putkeen.

Kooveen voiton takuumiehinä häärivät 2+2 tehtaillut Miro Lehtinen sekä kaksi maalia ampunut Mikko Immonen. Maalivahti Arvid Vonk torjui 26 laukausta. Oilersin Casper Pfitzner laukoi kaksi maalia ja Ilari Talvitie syötti kaksi osumaa. Voiton myötä Koovee nousi sarjataulukon kuudenneksi. Oilers jatkaa kahdeksannella sijalla.

Perjantain salibandytulokset

Miesten Salibandyliiga:
Oilers-Koovee 5-8

Naisten Salibandyliiga:
Koovee-Classic 4-7
Erä III-PSS 4-2

21 comments

  1. Tulivaanmieleen, että Henri Johansson on pistepörssissä sijoilla ? ja kaveria arvostellaan negatiiviseen sävyyn vaikkakin +/- tilastossa 10 joukossa ja Nokian KrP jatkaa positiiviseen sävyyn? ennen Henri oli pistarin kärki nimiä ja +/- tilastoissa häntäpäässä ja nokia konttas! no kumpi on parempi sanokaa te kaikki arvostelijat? Terv. Pirkanmaan salibandyjoukkueita sivusta seuraava saliniilo.

  2. Taisivat turkulaiset olla oikeassa, kun espoolaisille nauroivat huippuvalmentajan pestaamisesta. Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan, mutta jotkut ei näköjään pärjää missään. Jos Varis ei kohta saa potkuja, niin edellisen valmentajat potkut johtui ainoastaan rästissä olevista palkoista.

  3. Katsokaas kun tuo Koovee ei ole ollenkaan niin paska porukka kun kaikki olettavat. Jos vaan puolustuksen saavat toimimaan, niin hyökkäysvoima riittää kyllä.

  4. Asiallisia, keskustelua herättäviä mielipiteitä nuo kaksi edellistä. Selvin päin jopa hävettää, toivottavasti itse kirjoittajiakin.

  5. Hyytölän kommentia voi hieman miettiä. Oilersin peli-ilme oli mielikuvitukseton ja peli hitaan oloista.Pelaajat samat kuin viime keväänä.

  6. Tosin viime kaudesta jäi kuva että Oilers paransi otteitaan kun Varis tuli ruoriin. Ehkä kuvani on väärä..?

  7. Valmentajalla on mieletön rooli joukkueessa. Meidän joukkue on melkein sama kuin viime vuonna, joten valmennuksen osuutta täytyy korostaa menestyksen osalta. OLS:in juttuja kun lukee verraten viime vuotisiin peleihin, niin valmentajan merkitys heidän menestykselle on selkeä.

  8. Oilerssilla on nyt parin viikon tauko ja hyvä tilaisuus laittaa palikat uuteen järjestykseen.
    Valmennus on varmasti tehnyt parhaansa mutta joukkueen uusi pelitapa on nähtävästi väärä ja tässä valmennus selvästi epäonnistunut.
    Fyysisesti pelaajat ovat parempia kun viime kaudella mutta mistä johtuu että kaikilla pelaajilla on liikaa epävarmuutta pallon kanssa. Jos pelaajan itsevarmuus murentuu on vaikea onnistua ratkaisuissa. Ainoa joka vaikuttaa itsevarmalta on valmentaja komenteillaan, olisiko nyt paikka vähän nöyrtyä ja myöntää virheensä.

    Kausi on vielä alussa ja muutokset ehtii tehdä varmasti. Kaikkiaan parempi tilanne kun viime vuonna jolloin pelaajien fysiikka oli heikommalla pohjalla.
    Valmennuksella on käsissä taitava ja lahjakas ryhmä jossa on kokemustakin riittävästi, eli menee kyllä myös valmennuksen piikkiin jos voitoja ei ala tulla.
    Olisiko nyt paikka myös vähän rentoutua ja saada myös positiivisuutta joukkueen ilmeiseen?

  9. Arvostan Kooveeta, kun se EI käy muiden pesillä, vaan pelaa omillaan.

  10. Kooveellahan ei ole mitään omaa. Miesten liigapaikkakin piti hankkia seuran ulkopuolelta, kun oma organisaatio ei sitä kyennyt tuottamaan. Taitaa Koovee olla ainoa joukkue liigassa joka ei ole sinne pelaamalla noussut.

  11. Tampereen Gunners oli hieno joukkue. Johtotähtenään Tero”Karma”Karppanen. Pelasihan siellä Wettervikit myös. Pöllö Salminen, Nupi Nieminen etc. Aika kultaa muistot!

  12. Parhaat junnut ihan muualta kun tampereelta … naapuri seurassa enemmän omia. Vänä ja pöllö oli kova tutkapari Gunnersissa aikanaan.

  13. Vähän on outoa keskustelua Kooveesta. Kooveella on joukkue kaikissa poikien SM-sarjoissa ja sieltä nousee koko ajan pelaajia myös miesten edustukseen. Mielestäni se ei ole Kooveen vika jos Tampereelle muuttanut opiskelija haluaa mennä Kooveeseen pelaamaan. Myös paljon Kooveen pelaajia on siirtynyt vuosien varrella naapuriseuroihin kuten Lamminen, Järviö jne.

  14. Johan nyt on lapsellista jupinaa täällä. Miks pitää väkisin haukkua joitain joukkueita. Kooveella, kuten myös Classicilla suurin osa on pelannut seuran junnuissa. En tiedä johtuuko salibandyn vielä amatöörimäisestä ilmapiiristä mutta tuntuu että jos ei ole edustanut seuraa 15 vuotta ja tehnyt 500 tuntia talkootöitä niin sitten kyseessä on ostoseura ilman mitään aitoutta. Mielestäni kilpaurheilussa on ihan normaalia että pelaajia ostetaan ja myydään.

  15. Melkosta keskustelua, ilmeisesti oman kylän poikia toisien jengien puolelta?

    Kooveen ykkönen oli kyllä hyvä, hienoa että yksi suosikeista Mikko Immonen on taas pelikuntoinen. Miro Lehtinen on tainnut nyt ottaa sen kaivatun askeleen eteenpäin, kaverin taidot on jossain määrin ollut tiedossa, mutta nyt alkaa todella lyömään itseään läpi isolla kädellä. Etenkin kaverin pelirohkeutta ei voi olla arvostamatta.