Vahva alku siivitti SSV:n voittoon Classicista – ”Ei oltu yksinkertaisesti valmiita peliin”

Classicin huono valmistautuminen kostautui joukkueen kohdatessa SSV:n Salibandyliigan lauantain huippuottelussa, ja ottelu päättyi SSV:n 5-3 (4-0, 1-0, 0-3) voittoon. SSV viimeisteli ensimmäisessä erässä tehokkaasti, mikä riitti voittoon vaikka Classic saikin viimeiseen erään kirin päälle.

Voiton myötä SSV nousi 12 pisteeseen ja on piikkipaikalla yhdessä Happeen ja SPV:n kanssa. Classic on seitsemännellä sijalla kahdeksan pisteen turvin.

Ottelun ratkaisu tapahtui jo ennen peliä. Vieraiden valmistatuminen ei tainnut mennä ihan putkeen, kun Classic otti ensimmäisen viiden minuutin aikana kaksi jäähyä, jotka molemmat SSV sai käytettyä hyväkseen. Vielä kun Roni Laasonen ja Miko Kailiala naulasivat ennen ensimmäisen erän puoliväliä, niin Classicin selkärangassa kuului pieni narahdus. Kun vielä toinen erä meni kotijoukkueelle, niin kolmanteen erään jäi liian paljon kurottavaa.

Ottelun hahmot löytyivät molempien tolppien välistä. SSV:n Santtu Strandberg ja Classicin Lassi Toriseva ottivat molemmat kovia torjuntoja ja lukemat olisivat ilman näitä kavereita olla aivan toisenlaiset.

Vierasjoukkueen tahmea alku oli luonnollisesti puheenaiheena. Ensimmäisen 11 minuutin jälkeen peli 4-0, joten kysymykseksi nousi minkälaiset lukemat tänään nähdään. Classic kuitenkin ryhdistäytyi ja pelasi ottelun kunnialla loppuun.