Video: Oilers–Josba kaikki maalit – Pfitzner 3+0, Pajukoski 3+1

Kuva: Olli Laukkanen

Kuva: Olli Laukkanen
Kuva: Olli Laukkanen

Esport Oilers nappasi lauantaina helpon voiton Joensuun Josbasta. Oilersin voitto kirjattiin lukemin 10–2. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

7 comments

  1. Olihan huono kuvan laatu. Oilersin viidennessä maalissa silmään pisti Josban Väänänen. Kaveri pelaa lähivaparitilanteen päin persettä ja maalin jälkeen katselee veskaria ”miten voi tosta tehdä maalin”. Väänänen jos pelaajan tehtävä on peittää veto, niin siloin se veto peitetään, eikä ainoastaan blokata veskarin liikkumista.

  2. Kaartinen-Pfitzner näyttää olevan iskussa, ensimmäinen maali: ryöstö- syottö-syöttö- ja rannari ylä pesään, junnuille hyvä esimerkki.
    Ölymiehet menee kyllä pitkälle tällä kaudella, kun saavat vielä Raikamon mukaan niin maalintekijöitä riittää laajalla rintamalla.
    Puolustus on jo hyvällä mallilla, varsinkin maalivahtipeli.

  3. Myönnettäköön että peitto jää vajaaksi, mutta itse ohjaisin ennemmin karvaavaa pelaajaa seuraamaan maalintekijää (vetolinjalle) ja samalla peittämään syöttölinja takatolpalle. Vaparipuolella on muuri, joten vaarallisimmat pelaajat ovat nämä kaksi ja ne jää huomiotta koska ainoa karvaaja juoksee pallon perässä. Toki vaikeaa kaikki suunnat peittää kun on alivoima.

  4. Jos peitossa ei ole kunnolla linjalla ja vielä kääntää kylkensä, eli tekee itsensä pieneksi, eikä ole kunnolla leveästi edessä, niin turha paukuttaa päätään maalivahdille. Ei taideta noilla Väänäsen harteilla ainakaan Josbaa kannatella.

  5. Jaa huono kuvalaatu? Siellä videon oikeassa alakulmassa on nappi, josta laatua voi parantaa 🙂 Minusta ainakin 1080p on melko hyvä jo…

  6. Sanoisin kyllä kanssa että tän häröilemään lähtevän pelaajan olis vaan pitäny pitää ittensä tiukasti muurissa ja pelata tosiaan maalintekijää. Maila ehkä sitten levityssyötön puolella vielä ja veskarille jäis kulmat joista toinen sit pelattais pois kun pallo on liikkeellä.

    Toki jos tollasen vedon kaveri saa painaa niin hankalaa on jokatapauksessa.

    Ja onhan tuo paki peittoyritys tosiaan aika heikko, mallia ”näin teet ittes pieneks”.