Video: OLS-SPV kaikki maalit – Holopaisen soolo, Ihmeen millintarkka heitto

Alkukauden positiivinen yllättäjä OLS sai kokea sunnuntaina Seinäjoen Peliveljien kovan nykyvireen ja taipui kotonaan lukemin 2-8 (1-2,1-3,0-3). SPV:n tehomiehenä hääri Suomen EFT-joukkueeseen valittu Janne Hulmi tehoin 2+1.

21 comments

  1. Voe herraisä Holopainen mikä maali! Jätkä cruisailee yhellä kädellä omasta päästä koko matkan vastustajan häkkiin! Vuoden top5 -ainesta!!

  2. Jykä on kurko! Yksi liigan taitavimmista puolustajista. Kädet ja jalat käy ja maisema vaihtuu. On ollut Suomen B maajoukkueessa mukana. Milloin Kettunen tajuaa ottaa Herran jo A maajoukkueen puolelle?

  3. Hienoa että koosteet tehdään. Ei kuitenkaan varmasti olisi kova työ laittaa tuota kuvanlaatua pari naksausta paremmaksi, niin näkisi selkeämmin, missä se pallo menee ja ketä sielä pelaa.

  4. Härkösellä on kantapää rikki, kertoi SPV twitter / Greatplay youtube. 1-4 kk parantelua.

  5. Katsomoa ei tuossa koosteessa näkynyt, mutta tunnelma kuulosti hyvältä. OLS on selvästi nousemassa – vai jo noussutkin – lajin menestyjien joukkoon. Tsemppiä vaan Ouluun!

  6. Kaikki kunnia Olssille materiaaliin nähden huikeista otteista, mutta ei nyt aleta tituleeraamaan ketään menestyjäksi ilman playoff-menestystä 🙂

  7. Katselijalle:

    Jäsenmäärältään Suomen suurinta salibandyseuraa voinee ihan reilusti sanoa menestyjäksi? 🙂

    On vain ajan kysymys, milloin OLS:n menestys seurana näkyy myös edustusjoukkueen urheilullisena menestyksenä. Uusi halli, A-poikien menestys, yleisömäärän terve kasvu jne.

    Nämä on tietysti makuasioita, mutta minä en pidä SSV:tä seurana (!) menestyjänä monista mestaruuksistaan huolimatta. Kuvittele SSV ilman tunnettua johtajaansa, olisiko sellaista seuraa edes olemassa?

    Väitän, että jos SSV:n tilalla ne kymmenen (vai oliko niitä enemmänkin?) mestaruutta olisi voittanut OLS, Happee tai Classic, niin salibandy lajina olisi paljon tunnetumpi ja suositumpi koko maassa. Nostan tietysti hattua SSV:n mestaruuksille, ne on reilusti pelaamalla voitettu, mutta samalla kyllä harmittelen sitä, että ns. dynastian aikana jotenkin menetettiin moniksi vuosiksi mahdollisuus kasvattaa lajin suosiota suuremman yleisön keskuudessa.

  8. Miksi sitten muualla ei alettu ajoissa tekee kunnolla töitä? Nyt ollaan sitten kuopassa, koska liigan taso on mitä on ja meidän n.25v. pelaajat ovat valovuoden ruotsalaisia perässä. Ja mitä tulee SSV:n seurana, niin kaikissa juniori ikäluokissa on joukkueet SM-sarjassa, joten silläkin osa-alueella toiminta alkaa jo olemaan kohtuullisella tasolla ja aika kovia jätkiä löytyy penkkien takaa, mm. sm-tason kiekkoilija ja joku Tähkä ja Manner.

  9. Hyvä meininki tosiaan Oulussa nykyään. Vieläkun se rumpuryhmä tulis takaisin.
    Ei taida majussa Holon massalla pärjätä isoja ja vahvoja sweduja vastaan. Hieno maali toki.
    Se yks SPV:n pelaaja erottui edukseen. Kova raastaja ja huikea fysiikka karvaus-väännöissä. Taitavakin näytti pallon kanssa olevan. Oisko ollut Hankkio?
    Lapset sais kyllä pysyä poissa kentältä väliajalla.

  10. Mistä lähtien menestys on mitattu jäsenmäärillä? On toki hienoa, että OLS jossakin tilastossa pärjää. Iloitkaa oululaiset nyt siitä.

  11. Katselin ja pisti vaan silmään, että varmaan sovittu juttu, mutta eikös spv:n tyhjiin tehty maali ole aika räikeä väärä vaihto?

  12. Mahtavaa leijua tällä sivustolla jääkiekolla! Hahhah! Unohtuiko mainita myös mäkihyppy ja maastohiihto? Mites lumisota?

  13. Suomen kovimmat joikaajat löytyy myös Oulusta pohjoiseen. Siihen se sitten jääkin. Voisi lahjoittaa alueet vaikka Norjalle.