Divarijoukkueelle 7–1-voitto, yllätyspelaaja latoi kaikki 7 maalia – katso perjantain salibandytulokset

Wirmon Juho Lehtosella onnistui perjantaina kaikki. Arkistokuva: Jarmo Jokila

Salibandyn pääsarjoissa oli perjantaina ohjelmassa yhteensä neljä ottelua, kolme miesten liigaottelua ja yksi divarivääntö. Kummallisin tulos ja tapaus nähtiin perjantaina Mynämäellä.

SBS Wirmo runttasi jopa nousijakandikaatiksi nostetun Steelersin kumoon peräti 7–1-lukemin Divarissa. Se ei kuitenkaan ollut edes erikoisinta, vaan se, että Juho Lehtonen latoi kaikki Wirmon seitsemän osumaa. Kyseessä on todellinen yllätysratkaisija, sillä ennen perjantaita Lehtonen oli onnistunut tekemään vain yhden osuman.

Salibandyliigan puolella Tapanilan Erän kurimus puolestaan sai jatkoa. Joukkuetta ei herättänyt edes Erä Akatemian puolella Divarissa hurjasti maaleja latoneen Mikko Jolman siirto edustusjoukkueen puolelle. Lauri Kapasen vierellä ykkösketjussa viilettänyt Jolma kyllä viimeisteli Erän avausmaalin, mutta Koovee vei täyden pistepotin lukemin 7–2. Erä on hävinnyt jo neljä ottelua putkeen ja valahtanut sarjassa kolmanneksi viimeiseksi.