M-Team ryöväsi pisteet Turusta – Salo 31 torjuntaa

Ottelun parhaana palkittu Arla Salo oli tänään hyvässä vireessä. Kuva: Juha Laaksonen

Kuva: Juha Laaksonen
Ottelun parhaana palkittu Arla Salo oli tänään hyvässä torjuntavireessä. Kuva: Juha Laaksonen

M-Team nappasi Turusta täydet pisteet sunnuntai-iltana naisten Salibandyliigan ottelussa TPS:aa vastaan loppulukemin 3-6 (0-1, 2-3, 1-2). Voitollaan helsinkiläisjoukkue nousi kahdeksaan sarjapisteeseen ja liigan tiukassa keskikastissa kuudenneksi.

Mihin ottelu ratkesi?
Tämäniltainen ottelu voitettiin paljolti taktiikkataululla, koska vierasjoukkueen pelisuunnitelma onnistui kutakuinkin parhaalla mahdollisella tavalla. M-Teamin koko kentän merkkauspeli oli myrkkyä TPS:n avauspelille ja helsinkiläisjoukkueen keskialueen pallonriistot sekä nopeat vastaiskut onnistuivat hyvällä prosentilla.

Ottelun hahmo?
Harvoin pääsee nostamaan maalivahdin esille osana pallollista peliä, mutta tänään M-Teamin Arla Salo oli alati vaarallinen pitkillä, joukkueen pelisuunnitelmaan sopivilla heitoillaan. Lisäksi Salo esitti kourallisen laatutorjuntoja erityisesti ottelun ensimmäisessä erässä. TPS:n joukkueesta Siru Kekkonen oli jälleen tasaisen hyvä ja Laura Rantanen vaikuttaa hitaasti nousevan kohti omaa parasta tasoaan.

Ottelun puheenaihe?
TPS:n selkeästi paras etsikkoaika oli ensimmäisessä erässä, mutta se ei onnistunut käyttämään A-korin tekopaikkojaan ja päästi M-Teamin helpohkosti johtoasemaan. Ottelun edetessä vierasjoukkue tappoi erittäin kypsällä karvauspelillään TPS:n pelin rakentelun ja turkulaisilla oli kahden viimeisen erän aikana paljon ongelmia keskialueen ylittämisessä. Keinoja M-Teamin puolustusryhmityksen purkamiseen ei löytynyt, vaikka kotijoukkue sai ottelun aikana yrittää ylivoimaakin lähes kahdeksan minuutin ajan.