PSS murskasi M-Teamin – katso keskiviikon salibandytulokset

PSS pääsi juhlimaan yhtätoista osumaa. Arkistokuva: Esa Takalo

PSS pääsi juhlimaan maalia illan ottelussa yksitoista kertaa. Arkistokuva: Esa Takalo

Suomen salibandymaailma alkaa vähitellen palata arkeen miesten MM-kisojen jälkeen ja ennen joulua pelataan vielä muutama kierros kaikissa pääsarjoissa. Keskiviikkona pelattiin kahdella paikkakunnalla: Porvoossa PSS kylvetti M-Teamia naisten Salibandyliigassa ja miesten Divarissa Erä ja SBS Masku iskivät yhteen Tapanilassa.

PSS oli ankara kotijoukkue ja vei M-Teamia murskalukemin 11-0 (2-0, 4-0, 5-0). Joukkueen tehokkain oli Jonna Karonen pisteillä 2+2 ja Krista Nieminen sai tililleen nollapelin 15 torjunnalla.

Miesten Divarissa Erä Akatemia ja SBS Masku tasasivat pisteet lukemin 5-5 (1-1, 3-3, 1-1, 0-0). Kärkitehot 1+3 kellottanut Petri Ikonen viimeisteli 5-5-maalin vain viisi sekuntia ennen kolmannen erän loppusummeria Erän pelatessa kuudella kenttäpelaajalla. Jatkoajalla kumpikaan ei onnistunut viimeistelemään voittomaalia, joten ottelussa päädyttiin pistejakoon.