Divarit

Vaasaan yksi Suomen mestari lisää

06.07.
2015
Divarit
Kuvan punapaidoista vasemmalla oleva Niko Mäkelä siirtyy SB Vaasaan. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

Kuvan punapaidoista vasemmalla oleva Niko Mäkelä siirtyy SB Vaasaan. Arkistokuva: Juha Käenmäki.

SB Vaasa julkaisi viime viikon lopulla tehneensä sopimuksen SPV-hyökkääjä Niko Mäkelän kanssa.

Mäkelä on vuonna 1992 syntynyt seinäjokelainen pelaaja, jolta löytyy SPV:n paidasta muun muassa kolme Suomen mestaruutta, yksi hopea ja yksi pronssi. Mäkelällä on vyöllään myös nuorten MM-kulta vuodelta 2011.

Yhteensä Mäkelä on pelannut 66 Salibandyliigan ottelua, joissa on syntynyt tehot 9+2=11. SPV:n liigajoukkuetta hän on ollut osana kaudesta 2009-10 saakka. Viimeisellä kahdella kaudella hänen roolinsa on jäänyt Seinäjoella pieneksi ja hän on edustanut SB Vaasaa jo farmisopimuksen myötä melko paljon. Monikäyttöinen Mäkelä on tehnyt pelaamissaan 37 Divarin ottelussa tehot 9+14=23.

SB Vaasan uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.