Video: SPV:ltä elokuvamainen nousu kuuden maalin takaa – Kuusela latoi maaliennätykset uusiksi

Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki
Kuva: Juha Käenmäki

SPV ja Tapanilan Erä varastivat huomion eilisissä urheilu-uutisissa kautta linjan. Syynä oli tämä SPV:n Uskomaton nousu – neljään minuuttiin kuusi maalia ilman maalivahtia -uroteko.

Erä johti siis vielä neljä minuuttia ennen loppua kuudella maalilla, mutta kotijoukkue ei luovuttanut. SPV iski ottelun tasoihin alle neljässä minuutissa. Kaikki maalit syntyivät ilman maalivahtia.

Yksi kotijoukkueen hurjan nousun arkkitehdeista oli Ville Kuusela, joka osui neljästi maalikimaran aikana. Samalla Kuusela teki miesten Salibandyliigan kaikkien aikojen nopeimmat kolme maalia (44 sekuntia) ja myös nopeimmat neljä maalia (3 min 44 sek). Nopeimman kolmen maalin ennätys oli aikaisemmin Mikko Helasen nimissä (1min 10 sek) ja nopeimman neljän maalin rekordi kuului Lasse Riitesuolle (4 min 29 sek)

Ottelutilastot

SPV ja urheilun ihme.Kaikkien aikojen nousu. Ja maalit jotka jäävät salibandyn historiaan. #salibandy #SPV #fanseat

Posted by Salibandyliiga on Sunday, 18 October 2015

Linkit:
Juha Käenmäen ottelukuvat
Uskomaton nousu – neljään minuuttiin kuusi maalia ilman maalivahtia

7 comments

  1. saisko vielä koko vikat viisi minuuttia, voi analysoida paremmin mitä siellä oikein tapahtui, miten pallosta luovuttiin ja annettiin mahdollisuus tähän, kiitos jo etukäteen

  2. Jaahas, tätä ei selitä millään. Erä lopetti pelaamisen ja lopputulos oli Erän surkeuden seurausta. Edes Speven flow-tilalla ei tätä pysty selittämään.

    Paljonkohan tällaista lopputulosta tai loppuhuipentumaa oli pelattu vedonlyönneissä?

  3. Tämmönen samantyylinen juttu kävi joskus samojen joukkueiden välillä.. Pudotuspeleis! Erä tuli sillon ilman maalivahtia kaukaa tasoihin, mut en muista kuinka kaukaa ja kumpi lopulta voitti. Toi pelattiin seinäjoella ja erä pelas lopulta finaaleis! Muistaako kukaa kyseistä matsia et kuinka se loppu meni? Jäi vaivaamaan:)

  4. Onko näyttökerrat totta?? Tässä rikotaan kohta muitakin ennätyksiä..

  5. Kyllä nuo näytöt on totta. Facebookin kommenteista huomaa, että video näyttä kiertäneen sosiaalisessa mediassa pitkin eurooppaa salibandyharrastajien kesken.

  6. Eli säbä kiinnostaa, vaikka täälläkin lätkähanut käyvät muuta väittämässä!!