Kuudes tappio putkeen – sarjajumbon asema tukaloitui entisestään

Oilers kaatoi NST:n lukemin 10-5. Se oli joukkueen ensimmäinen voitto kuukauteen. Kuva: Topi Naskali

Esport Oilers katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa NST:n kustannuksella, kun se kaatoi lappeenrantalaiset kotikentällään lukemin 10-5.

Oilersin pistenikkareita olivat kolme maalisyöttöä mieheen tarjoilleet Ossi Koskinen ja Ilari Talvitie. Markus Olkkonen pelasi vasta kauden toisen ottelunsa ja nakutti paunat 1+1. Maalivahti Tommi Kekkonen torjui 32 laukausta. Vieraiden Petteri Puustinen ja Otto Valavuo maalasivat kahdesti.

Oilers nousi voitolla takaisin sarjan kolmostilalle. NST:lle tappio oli jo kuudes perättäinen. Lappeenrantalaisjoukkue on Salibandyliigan viimeisellä sijalla.

Erä Akatemia ja Loviisan Tor mittelivät paremmuudesta keskiviikona ainoassa miesten Divarin kamppailussa. Tor haki tärkeän voiton Helsingistä loppulukemin 2-8. Vieraiden Tommi Taimisto iski pisteet 3+1. Jesse Tolvanen nakutti 1+1 ja Andreas Hietala sekä Joni Niiranen syöttivät kaksi maalia mieheen. Peik Salminen pelasi ensimmäisen ottelun paluunsa jälkeen ja osui kertaalleen.

Voitto oli Torille erityisen tärkeä, koska se ei ollut voittanut peliäkään viimeisestä seitsemästä. Joukkue jatkaa sijalla 11. Erä Akatemia on pykälää ylempänä sijalla kymmenen.