Raumalaisten tuska on jo käsinkosketeltavaa – puolen kauden mittainen ajanjakso ilman voittoja

Riku Reunamäki (vas.) iski pisteet 2+1 SalBaa vastaan. Kuva: Topi Naskali

Riku Reunamäki (vas.) iski pisteet 2+1 SalBaa vastaan. Kuva: Topi Naskali
Riku Reunamäki (vas.) iski pisteet 2+1 SalBaa vastaan. Kuva: Topi Naskali

M-Team kävi torstaina ryöstöretkellä Raumalla ja voitti SalBan ennakkoon ”neljän pisteen otteluna” pidetyssä kamppailussa lukemin 4-8.

M-Teamin tehomiehiä olivat 2+1 tehtaillut Riku Reunamäki sekä 1+2 nakuttanut Antti Itkonen. Janne Makkonen osui kahdesti ja Sampo Laukkala naulasi tehot 1+1. Kotijoukkueen Veli Peltonen venytteli maaliverkkoa kahdesti ja Antti Keskitalo tarjoili kaksi maalisyöttöä.

M-Team on nyt Salibandyliigan sijalla 11 ja lisäsi piste-eroa seuraavana majailevaan raumalaisjoukkueeseen. SalBa on karsijan paikalla sijalla 12. Erityisten murheellista raumalaisten kannalta on se, että joukkue ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan viimeisestä 13 kamppailusta. Voitoton putki on siis jo puolen kauden mittainen 26 ottelun runkosarjassa.

Illan toisessa miesten Salibandyliigan ottelussa nähtiin todellinen ryöpytys, kun Tapanilan Erä haki vieraspisteet Raholasta loppulukemin 1-12. Erän pistelinkona hääri Lauri Kapanen. Kapanen taiteili pisteet 1+5 ottelussa. Miika Iskanius osui kertaalleen ja syötti kaksi maalia. Tommi Aro, Tuure Ailio ja Tuomas Iiskola olivat kahden maalin miehiä ottelussa.

Erä nappasi jo neljännen perättäisen voittonsa ja nousi takaisin viidenneksi. Nokian KrP on taasen hävinnyt kolme viimeistä otteluaan maalierolla 5-35. Joukkue jatkaa toiseksi viimeisenä.

Torstain salibandytulokset:
SalBa-M-Team 4-8 Ottelutilastot
Nokian KrP-Erä 1-12 Ottelutilastot Topi Naskalin ottelukuvat

8 comments

  1. Mäkilä mikä fiilis? Miten niinku omasta mielestä on menny? Tais huutelut kolahtaa omaan nilkkaan?

  2. Mäkilä on taidoiltaan sopiva valmentaja 2.divariin, jonne Salba tippuu ensi kaudella, mikäli Mäkilä jatkaa valmentajana.

  3. Krp surkea tänään, erä pelasi avaamisen todella helposti pois ja omissa nuoret uudemmat puolustajat olivat aivan nesteessä jatkuvasti. Uskomaton kaaos välillä omissa. Sääliks käy veskareita, oisko nieminenkin jo kyllästynyt kun ei näy olleen mukana pitkään aikaan??

  4. Ei tainnut ihan se tonni mennä rikki Raumalla yleisömäärässä? Tästä oli M-Team – SalBa ottelun lehdistötilaisuudessa jotain juttua. Toisaalta, olihan tässä SalBa – M-Team ottelussa kuitenkin selvästi enemmän katsojia, sikäli kun 16 nyt on selkeästi.

  5. EI helvetti yhtään ottelua voi voittaa tuollaisella pelillä mitä Mäkilä peluuttaa. Seisoskellaan alakolmiossa minuutti, vaihdetaan ukkoja ja sama jatkuun siltin. Kyllä salibandy on ollut kaukana salban salibandyliiga matseissa, kun mäkilä on ollut valmentaja. ”Eliittivalmentajakoulutuksen” käynyt Mäkilä on tasoltaan Rauman Jyrä > 4dv? jengin tasoa. Pysyisi vain helvetti pois mediasta, kun mitään järkevää miehen suusta koskaan ole tullut.

  6. Ei taitaisi auttaa mikään valmentaja joukkuetta. Joukkueessa on muutama liigatason pelaaja, ja muut 2. divisioona pelaajia.