Sarjakärki ryösti pisteet Turusta – TPS:n kotiottelussa yli 1000 katsojaa

Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen
Kuva: Anssi Koskinen

Tampereen Classic jatkoi vahvoja otteitaan miesten Salibandyliigassa ja kaatoi TPS:n Turussa lukemin 6-8.

Tamperelaisjoukkue oli kuskin paikalla läpi ottelun, mutta TPS teki vahvan nousun kolmannessa erässä, ja kavensi tilanteen 2-7 numeroiksi 6-7. Viimeisen naulan arkkuun iski Mikko Leikkanen ajassa 58.44.

Classicin ykkösvitja oli vahvalla pelipäällä. Eemeli Salin nakutti 3+1 ja Nico Salo komppasi tehoin 1+3. Mikko Leikkanen ja Niko Juhola osuivat kahdesti. Lassi Vänttinen tarjoili kaksi maalisyöttöä. TPS:n Sami Saarinen oli hyvässä iskussa ja tehtaili pisteet 2+2. Jaakko Hautamäki nakutti 1+1 ja Ville Hirvisuo tarjoili kaksi maalisyöttöä.

Classic on voittanut kahdeksan ottelua putkeen ja jatkaa sarjakärjessä. TPS on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan, mutta jatkaa seitsemäntenä.

Ottelua seurasi 1256 silmäparia. TPS korjasi yleisömäärän jälkikäteen. Alkuperäiseksi yleisömääräksi ilmoitettiin 1006 katsojaa.

Linkit:
Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

8 comments

  1. Saarinen on pelannut hyvin päästyään liigaan. Saa nähdä siirtyykö joskus viikinkeihin kun tepsistä sinne yleensä mennään 😀

  2. Suurin yllätys mikä totta rehellisesti yli 1000 katsojaa muualla pelkkää kusettamista

  3. TPS näyttää olevan nyt olevan hyvä markkinoinnissa kun saavat näin komean yleisömäärän aikaan. Heillä on myös näyttöä aikasemmasta onnistumisesta HK areenalta, liigan suurin yleisömäärä. Marli Areena on vielä parempi sijainniltaan joten yleisöä on helpompi houkutella jatkossakin. Toivotaan että tepsi yltää pudotuspeleihin, eilinnen peli oli lupaava. Jotain on tehty oikein Turuus!

  4. Siitä oli kulunut jo jonkin aikaa, kun Kupittaan hallissa oli soitettu Hunajata, Hunajata.

    Katsojan näkökulmasta Marli Areena on houkuttelevampi pelipaikka kuin Caribia. Jos Tepsin kotipelit olisi viikonloppuna, niin katsomossa se houkuttelisi vielä enemmän katsojia. Arki-iltapelit vetävät pääsääntöisesti vähemmän katsojia kuin viikonloppupelit.

  5. Caribia oli pysäköinnin ja palvelujen osalta surkea. Marli on huomattavasti parempi. Uusi halli hyvillä palveluilla tietenkin paras vaihtoehto, mutta mistä parkkipaikat katsojille? Nykyisiltä Kupittaan parkkipaikoilta matkaa uuteen halliin kertyy aika paljon.

  6. Jääkiekkokatsojat jaksavat tallustaa Tuton peliin, mutta salibandykatsojille pitäisi olla paikka oven vieressä?

  7. Vähän eri kävellä Veritaksen ohi 100 m Marlille, kuin n. 1 km Lemmikäisenkadun toiselle puolelle.

  8. Autot parkkiin Kupittaan ns. vanhalle katsastuskentälle, joka muutenkin toimii parkkipaikkana Marlilla ja Veritaksella järjestetettävien otteluiden aikana