Video: Maaleja, jäähyjä ja tiukkoja tilanteita – pörssikärjen maalikimara ratkaisi Hirviteatterissa

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Sunnuntaina pelattu Happeen ja TPS:n välinen Salibandyliigan ottelu ei jättänyt ketään kylmäksi. Happee voitti kamppailun lopulta lukemin 9-6.

TPS oli kuskin paikalla varsinkin ensimmäisessä erässä, jossa se johti ottelua kahdesti neljällä maalilla. Happee teki kuitenkin selkeän ryhtiliikkeen toisessa erässä ja viimeiseen lähdettiin tasatilanteesta 6-6. Kolmannen erän herra ja hidalgo oli Salibandyliigan pistepörssiä johtava Veli-Matti Hynynen, joka osui kolmesti erän aikana ja varmisti kotijoukkueen voiton.

Hynynen oli myös ottelun tehokkain pelaaja pistein 4+1. Petri Kauko tarjoili kolme maalisyöttöä. TPS:n Jaakko Hautamäki osui kahdesti. Ottelussa jaettiin kaikkiaan 59 jäähyminuuttia. TPS:n Mikko Stenfors ajettiin ulos toisessa erässä. Kauko nappasi 2+10 minuutin jäähyn, Otto Tikka 2+5 minuuttisen ja TPS:n Topias Brännbacka puhtaan viiden minuutin jäähyn.

Ottelutilastot

Happee on tällä hetkellä Salibandyliigan kakkospallilla. TPS sen sijaan seitsemäntenä.

17 comments

  1. Miksi Tikka selvisi vitosella ja stenfors sai ulosajon samanlaisista rikeistä

  2. Kovan luokan huolto Happeella, ku sai Heikkisen herätettyä pariin kertaan henkiin ja vielä pelikuntoon kuoleman porteilta.

  3. Stenforssille varmaan lisäkakkua. Tilanteen jälkeen munille lyönti ei kumminkaan ihan mikään pikkujuttu ole. Tikan tilanne puolestaan vähän epäselvä ja olisi varmaan 2min riittänyt joka oli jo tilanteesta tulossa. Joukkueet olivat kuitenkin hyvät ja peli viihdyttävä.

  4. Oma mailahan siinä lennähti kasseja kohti, ei se mikään lyönti ollut.

  5. Olihan taas tepsiltä melkoista sulamista selvässä johtoasemassa.

  6. Hyvä kooste. Johtuiko koosteen pituudesta vai oliko sattumaa, mutta omaan silmään näytti siltä, että jäähyjen päälle pelissä jaettiin jäätävät määrät ”pikku-sikaa” puolin ja toisin.

  7. Harmi Stenforsin kannalta että ei tuomari nähnyt tilannetta ja Heikkinen käytti miehen tavalla tilanteen hyväkseen kun oma maila lentää kiville. Oksettava joukkue koko Happee.

  8. Osaisiko joku selittää Tikan 2+5 jäähyn. Jos Tepsi olisi onnistunut tekemään maalin 2 min jäähyn aikana, olisiko Tikka päässyt pois? Ketään sijaiskärsijänä ei penkillä istunut. En ole kuullut 2 min jäähystä josta ei pääsisi pois maalin jälkeen. Oliko kyse kuitenkin siitä?

  9. Eli karvanopan mielestä oma maila ei voi sattua säkeille. Veikkaan että Heikkinen ei tuossa tilanteessa kerinnyt näkemään kenen maila siihen osuu vaan kyllä siinä polvet menee veteläksi kun isku osuu kivasti kohdilleen. Vaikka olisikin oma maila niin Stenforssin huitasu sen sai aikaiseksi. Tiedä sitten oliko liian kova tuomio vai ei mutta siitä ei voi Heikkistä syyttää.

  10. Selvät osumat Heikkiseen: ensin kyynärpää ja sitten osuu joko oma maila Stenforsin huitaisusta tai osuma kaverin mailasta. Sen ratkaisee kurinpitäjä. Harvoin sitä omalla mailalla itseään munille vetää niin lujaa, että pitää mennä makaamaan aition taakse lattialle pitkäksi aikaa.

  11. Jos maali syntyy ekan 2min aikana, jää maalin jälkeen jäähyä jäljelle 5min. Ei siis pääse pois mutta jäähy päättyy. Joku voi korjata jos olen väärässä.

  12. Tikka istui ensin 2-minuuttisensa ja sitten 5-minuuttisensa eli yhteensä 7 minuuttia. Näin toimitaan, kun yksi ja sama pelaaja saa useamman jäähyn. Jos ensimmäisen 2:n aikana tulee maali, aloitetaan mittaamaan 5:sta.

  13. En paljo hynysen pelejä ole nähnyt, mutta kohdan 10.45 pallon menetyksen jälkeinen puolustaminen ei ole kovin antavaa. Ainakin itseä riepoo katsella, mutta viimeisteleen kyllä hyvin:)

  14. Pete Kotilaisella on lievä nivusvamma. Oli mainittu KSML:ssa. Toivottavasti pelillä lauantaina.

  15. Jep, nimenomaan Hirvi. Kuitenkin Pirkanmaalta asti tulossa katsomaan Cup-finaaleja..

  16. Kyllähän siellä Velsalla on kuitenkin plus-miinuksessa +40, niin että lienee se joskus puolustanutkin.