NST ja Rauman SalBa kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Ennakkoon ”neljän pisteen otteluna” pidetty kamppailu päättyi tasatulokseen 4-4 ja.

Ottelun viimeisiltä minuuteilta ei uupunut ainakaan dramaattisia käänteitä. SalBan Niko Kaerla tasoitti ottelun tilanteeksi 3-3 ilman maalivahtia ajassa 58.42. Antti Keskitalo vei raumalaiset johtoon puoli minuuttia myöhemmin ja SalBan historiallinen ensimmäinen vierasvoitto Liigatasolla oli enemmän kuin lähellä. NST oli kuitenkin vielä eri mieltä ja Otto Valavuo pommitti kotijoukkueen tasoihin ajassa 59.43.

Kotijoukkueen tehomiehiä olivat kahdesti osunut Valavuo sekä 1+1 nakuttanut Joona Rantala. Vieraiden Keskitalo taiteili pisteet 2+1 ja Joni Peltola komppasi tehoin 1+1.

NST jatkaa jumbosijalla ja sillä on tasoituksen ansiosta edelleen kahden pisteen matka kolmanneksi viimeisenä olevaan SalBaan. Raumalaisjoukkue ja Nokian KrP ovat tasapisteissä sijoilla 12 ja 13. SalBa sai viimein kartutettua vieraspistesaldoaan Salibandyliigassa, mutta se vaeltaa 14 ottelun voitottomassa putkessa.