SPV kaatoi Tapanilan Erän keskiviikkona Vantaan Energia Areenalla lukemin 1-3. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

SPV:n tehomies oli kaksi maalia viimeistellyt Mikko Kohonen. Maalivahti Hannes Hannula torjui 27 laukausta ja sensaatiovahti päästiin yllättämään vasta ajassa 57.52 Lauri Kapasen toimesta. Otsikossa hehkutettu Petri Hakosen maali nähdään videolla kohdasta 2.00 eteenpäin.

SPV nousi voitolla Erän ohi viidenneksi. Helsinkiläisjoukkue on nyt siis Salibandyliigan kuudennella sijalla.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

4 comments

1. Jos tää peli olis päättynyt esim. 12-8, mikä on jossain määrin ihan normaali tulos salibandyssä, niin olisiko silloin tehty 25 minuutin maalikooste?

2. Täähän oli kerrankin järkevä maalikooste. Yleensä noi leikataan niin lyhyiksi, ettei ehdi nähdä kunnolla maalia edeltänyttä tilannetta. Nyt sai pelin kulusta paljon enemmän irti -> pelkän koosteen pohjalta voi sanoa, että Erä piti palloa, SPV puolusti tiiviisti ja iski varmasti kun sai paikan.

3. Niin no, näytettiinhän nuo sopivan aikaisin, mutta 15 sekuntia maalin jälkeistä vaihtoa on jo vähän turhaa. Eikä samaa maalia tarvitsisi kelata kolmeen-neljään kertaan. Ja mitään muita tilanteita ei tuolla pätkällä ollut, kuin maalit. Parempi silti näin, kuin liian lyhyesti, pitkäveteinen kyllä oli.

4. Itsellä ollut vähämaalisissa peleissä tapana ottaa koosteeseen ennemminkin torjuntoja/läheltä piti-tilanteita, kuin pyöritellä maalia moneen kertaan uudestaan. Pelissä joka päättyy 1-3 pitäisi tuoda enemmän maalivahteja esille, sillä taatusti torjuntoja löytyy mitä koosteeseen laittaa.

Tuollaisena mielestäni aika pitkäveteinen, vaikkakin muuten oikein hyvin tehty.