Ei yhtään tappiota koko kaudella – Rankat Ankat nousi Salibandyliigaan

SS Rankat Ankat pelaa ensi kaudella naisten Salibandyliigassa. Joukkue on tehnyt sarjanousun kolmena perättäisenä keväänä. Arkistokuva: Jari Turunen

SS Rankat Ankat pelaa ensi kaudella naisten Salibandyliigassa. Joukkue on tehnyt sarjanousun kolmena perättäisenä keväänä. Arkistokuva: Jari Turunen
SS Rankat Ankat pelaa ensi kaudella naisten Salibandyliigassa. Joukkue on tehnyt sarjanousun kolmena perättäisenä keväänä. Arkistokuva: Jari Turunen

Oululainen SS Rankat Ankat varmisti sunnuntaina suoran nousun naisten Salibandyliigaan kolme kierrosta ennen runkosarjan päättymistä. Sarjakärki kaatoi tänään HuKun (Huvinsa Kullakin) Oulussa maalein 9-2.

Kotijoukkueen teholinkona toimi hattutempun naulannut Sanna Risteli. Jotain Ankkojen ylivoimaisuudesta kertoi se, että maalivahti Krista Määttä joutui torjumaan ainoastaan viisi kertaa ottelussa.

Naisten 1. divisoonassa on pelattu nyt kaikkiaan 19 ottelua. SSRA on voittanut näistä 17 ja pelannut kaksi tasapeliä. Maaliero on varsin vakuuttava 157-48. Sarjakakkosena ollut Hämeenlinnan Steelers hävisi oman ottelunsa SB Vantaalle lukemin 5-6. SSRA:n nousu varmistui tuon tappion myötä.

SSRA on noussut sarjatason ylöspäin nyt kolmena perättäisenä keväänä. Joukkue pelasi vielä kaksi vuotta sitten 3. divisioonassa.

Ottelutilastot

Päivitys 14.2. 2016. SSRA:n ei tarvinnut voittaa omaa otteluaan nousun varmistumiseksi, sillä naisten 1. divisioonassa tasapisteissä paremmuuden ratkaisee keskinäisten otteluiden tulokset, eikä maaliero. Täten pelkkä Steelersin tappio riitti varmistamaan sarjanousun.

22 comments

  1. ei muute pellaa, seuralla ei oo junnujengejä tytöissä yhtään joten lisenssiä ei heru eikä tämä seurakaan taida haluta kilpailla. halunneeko joku oulussa tämän paikan? naiset halunnee liigaa pelata?

  2. Näin on. Lisenssiä ei heru ja sarjapaikka siirretään tod.näk. oululaiselle OFBC-joukkueelle. Maajoukkueluotsi (EX) Kuussaari saanee siis joukkueen liigaan.

  3. nyt tuntuis olevan jarolla oikeen viimisen päälle tietua oulun säbä hommista. Hohhjoijjaa.

  4. Uutinen sopii tähän höpö höpö-paivän teemaan ”urheilussa” on ollut tikanheittoa, shakkia, naisten biljardia ja polkupyörä trialia, joten naisten salibandy istuu hyvin tähän turhuuksien sunnuntaihin. Katsokaa nyt tuota maalivahtiakin ja miettikkää onko siinä liigatason urheilija.

  5. Me heikki sitte jonnekki muille saiteille sättäileen jos ei NAISTENSÄBÄ kiinnosta ja tarkista samalla myös oma ulkonäkö, tuskin peili näyttää kummoista ja samalla tarkista myös hieman omaa sielua oisko siellä paratamisen varaa. Hyvää ystävänpäivää sinulle.

  6. Jännä nähä ottaako SSRA sarjapaikkaa vastaan vai tuleeko samanlainen farssi ku miesten puolella muutama vuosi sitten ja nostetaan kabinettipäätöksellä jokin muu seura tilalle. Itse en kyllä usko hetkeäkään että SSRA pelais peliäkään seuraavalla kaudella liigassa. Onneksi olkoon kuitenkin sarjan voitosta.

  7. Ei tuu pelaan liigassa koska #uskonto. Sikäli huono homma koska ison kirjan varjolla monen lahjakkaan nuoren ura ”tapetaan”

  8. Ei kyllä jää yhelläkään pelaajalla uskonnosta kiinni liigassa pelaaminen. Huono trolli.

  9. Huippu joukkue uskomattoman taitavalla maalivahdilla! Maalivahti suoraan suomen maa joukkueessen!!! Ilo seurata pelejä. Tsempit jatkoon tytöille!

  10. Huippua nähdä kuinka Kuusamon oma tyttö näyttää maalilla loistavaa osaamistaan! Tsemppiä Krista ja muu joukkue tuleviin haasteisiin 🙂

  11. HATE kyllä tietää taas… 😀 urbaani legendoja joita porukka jaksaa viljellä vaikka ei tiedä asiasta yhtään mitään.

  12. Joukkuehan vaihtui täksi kaudeksi lähes kokonaan, juurikin tämän kilpaurheilun takia. Heh.

  13. ”Suoran nousun varmistuminen edellytti myös pistemenetystä Hämeenlinnan Steelersiltä. Steelers hävisi oman ottelunsa SB Vantaalle lukemin 5-6. Joukkueiden välinen piste-ero on nyt kahdeksan pistettä ja sen kurominen ei onnistu viimeisen kolmen kierroksen aikana.”

    Tämä ei pidä paikkaansa. Keskinäiset ratkaisee, joten Ankkojen voitto riitti ihan riippumatta Steelersin päivän pelistä.

  14. Kaikki kunnia SSRA:lle, mutta kyllä tolla rosterilla pitääkin voittaa. Ja se joka kitisi maalivahdista niin mene itseesi. Loistava veskari Krista.

  15. Varmasti onkin. Maalivahti on aina puoli joukkuetta. Kysymys on sarjan urheilullisuudesta ja vakavasti otettavasta lajista. Jos miehissä ja naisissa on mätisäkkejä johtavassa asemassa ei se vaativuus ja urheilullisuus lajissa ole mitään kehuttavaa. Mukavaa pelailua ja yhdessäoloa toki, mutta urheilullisuuden ja arvostettavuuden status on kuitenkin aika kaukana.

  16. Ei muuten ofbc kuusaaren alaisuudessa liigaa pelaa. Tämän henkilön takia olssin naisjoukkuekkin hävisin liigakartalta. Jos paikka menee ofbclle niin sitä valmentaa jokin muu kuin herra sekopää.

  17. Ei tuu joukkueen maalivahti jatkamaa tos porukas. Ja aikasemmin Heikki puhuit höpöhöpö jutuista ja nyt oot nii tosissaan että eihän susta ota selkoa.

  18. Ilman kuussaarta,hekanahoa,partasta olssista ei olisi ollut liigamenestyjää ja maajoukkuepelaajia. Valitettavaa että olssi itse sähläsi homman kasaan. Mennyt aika ei palaa ei palaa tuo kolmikkokaan vaikka kolmikon kasvattamat pelaajat olivat nostamassa jälleen oulun liigakartalle. Antaa nyt kukkosen ja laukon näyttää mihin pystyvät. Onnea ankat noususta!