Hallitseva mestari sai selkäsaunan – katso sunnuntain salibandytulokset

Oilers juhli tänään voittoa SPV:stä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Oilers juhli tänään voittoa SPV:stä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.
Oilers juhli tänään voittoa SPV:stä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Salibandyliigassa pelattiin tänään viisi kamppailua ja naisten Salibandyliigassa yksi. Oilers oli tänään tyly isäntä SPV:lle.

Oilers iski avauserään jo hurjan 7-1 -johdon ja jatkoi maalitehtailuaan toisessa erässä, jonka jälkeen taululla olivat lukemat 10-2. Viimeinen kolmannes oli tasaisempi, mutta lopulta voittolukemiksi merkattiin 11-4 Oilersille. Espoolaisista Perttu Pajukoski kuritti entistä seuraansa hattutempulla ja Casper Pfitzner teki tehot 2+1. Peliveljien Henri Urmas osui kahdesti.

Vantaan Energia Areenalla Tapanilan Erä taipui aavistuksen yllättäen Kooveelle lukemin 8-6. Kooveen ykköskentän Tommi Ahola oli liekeissä tehoin 3+2. Tamperelaisten teoreettisetkin mahdollisuudet playoffeihin vesitti kuitenkin OLS, joka kaatoi Salban kotonaan tyylipuhtaasti 6-0. Petro Rautio iski oululaisille hattutempun.

Sarjan tyvipäässä käydään kovaa kamppailua säilymisestä. Häntäpään tilanteesta Pääkallo.fi kertoo lisää hetken kuluttua.

Naisten salibandyliigassa O2-Jyväskylä taipui SB-Prolle kotonaan lukemin 6-3. Pron maalit iskivät 2+1 -tehot nakutellut Sara Piispa sekä kahdesti osuneet Karoliina Kujala ja Mirja Hietamäki.

Miesten Salibandyliiga:
17:00 OLS-Salba 6-0 Ottelutilastot
17:00 NST-TPS 4-8 Ottelutilastot
17:00 Erä-Koovee 6-8 Ottelutilastot
18:00 M-Team-Nokian KrP 4-5 Ottelutilastot
18:30 Oilers-SPV 11-4 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
15:45 O2-Jyväskylä-SB-Pro 3-6 Ottelutilastot

22 comments

  1. SPV:llä ei ollut ottelussa mitään panosta, joten voitontahtoa ei välttämättä kovin ollut.

  2. Niin. Kaikkihan ajaa Seinäjoelta Espooseen huvikseen ihan vain pelailemaan, kun ei nyt tällä kertaa ollut panosta eikä voiton tahtoo. Sehän se selittää.

  3. mikskähän vilttiketjun miehet ei saanu pelata ku ei ollu panosta?

  4. Öljymiehet alkaa olla valmiita pudotuspeleihin. Lupaavalta näyttä vaikka ei vielä valmiilta. Oilers on ainoa joukkue Espoossa joka pelaa keväällä pudotuspelejä, kaikki palloilusarjat huomioden. Yleisöä tulee varmasti halli täyteen..

  5. Oilers 50 minuuttia selvästi parempi. Sitten SPV pisti pelivaihteen silmään ja Oilers oli aika purjeissa. Maaleja ei kuitenkaan tullut mutta vauhti oli hyvä. Jos SPV pelais tuolla lopun tempolla koko pelin niin niin sitten se vois pärjätä. Kysymys kuuluu miksei pelannut.

  6. Koposelta todella moukkamainen esiintyminen lehdistötilaisuudessa. Vaikka kuinka harmittaa, niin täytyy sitä kuitenkin osata käyttäytyä ja sen verran kunnioittaa haastattelijaa ja kiinnostunutta yleisöä, että vastaa korrektisti kun on itsensä tuohon tilanteeseen nakittanut. Olisi sitten laittanut vaikka kakkosvalmentajan esiintymään, jos ei itse käyttäytyä osaa. Koponen häpeä. Kuitenkin pitäisi jo ammatinkin puolesta osata sivistynyttä käyttäytymistä.

  7. ”Niin. Kaikkihan ajaa Seinäjoelta Espooseen huvikseen ihan vain pelailemaan, kun ei nyt tällä kertaa ollut panosta eikä voiton tahtoo. Sehän se selittää.”

    Äkkiseltään voisi kuvitella, että SPV ajoi Espooseen Helsingistä…

  8. myös häpeän Koposen esiintymistä. Kyllä tappion kärsineet ovat pystyneet ennenkin kommentoimaan ottelua. Kuten edellinenkin totesi ammatti jo edellyttää fiksua käyttäytimistä. Mahtoiko harmittaa et ex-spv latoi 3 maalia. Aikanaan päästi/pakotti vaihtamaan maisemaa.

  9. ”mikskähän vilttiketjun miehet ei saanu pelata ku ei ollu panosta?”

    Ai niinkuin esim. Raikamo tai Koskinen, joille merkittiin syöttöpisteet?

    Yksi syy on se, että Oilers NG A pelasi Jyväskylässä ja liigassa esiintyneet Severi Korhonen ja Kristian Lamminen olivat siellä mukana.

    ”Oilers 50 minuuttia selvästi parempi. Sitten SPV pisti pelivaihteen silmään ja Oilers oli aika purjeissa. Maaleja ei kuitenkaan tullut mutta vauhti oli hyvä. Jos SPV pelais tuolla lopun tempolla koko pelin niin niin sitten se vois pärjätä. Kysymys kuuluu miksei pelannut.”

    Toki tässä on nyt hyvä muistaa sekin, että jos peliä johtaa 50 minuutin kohdalla noin reilusti, niin monesti taso tipahtaa. En väitä, että sen pitäisi tipahtaa, mutta näin vain monesti käy.

    SPV:llä oli panosta sen verran, että mikäli he olisivat voittaneet, todennäköiseen playoff-sarjaan Oilersia vastaan olisi saanut tavallaan etulyöntiaseman. Lisäksi tämä oli heille viimeinen huippupeli, jossa pystyi antamaan jonkunlaista myrskyvaroitusta.

  10. ”SPV:llä oli panosta sen verran, että mikäli he olisivat voittaneet, todennäköiseen playoff-sarjaan Oilersia vastaan olisi saanut tavallaan etulyöntiaseman.”

    Näinkö veikkaat, että puolivälieräparina olisi Oilers-SPV?

  11. en usko että oilers valitsee speveä puolivälieriin. eiköhän ssv-spv oo aika tod näk.

  12. ”Näinkö veikkaat, että puolivälieräparina olisi Oilers-SPV?”

    Jos SPV olisi voittanut, niin kyllä. Silloin tuo etulyöntiasema olisi ollut SPV:n kannalta hyvä. Nyt sillä ei tietenkään tee mitään, kun pari ei luultavasti tapahdu, vaan vastaan Oilersille tulee kaiken järjen mukaan Erä ja SPV pelaa Viikinkejä vastaan.

  13. sivukommentoija, kommentoijan kommentin kommentiin sanoo:

    Arto, tuo vilttiketjukommentti oli varmaankin tuolle ”ei panosta, siksi SPV ei pelannut” kommentoijalle. Eli Speven viltti huilasi ja ykkösmiehet Koskea lukuunottamatta pelasivat (Koski taisi pelata ekan erän). Koskikin sitten YV:llä.

    Oilers pudotti toissavuonna SPV:n pleijareissa ja varmasti nyt oli tarkoitus saada hyvä peli alle Tapiolasta jos vaikka tulee vastaan taas. Tämä ei nyt tällä kertaa onnistunut.

  14. On muuten kummallisia tuloksia nämä Oilers-SPV pelit, huomioiden, että periaatteessa puhutaan suht tasavahvoista joukkueista. Neljä edellistä ottelua Tapiolassa ovat olleet Oilersille 11-4 (7-1 johto 20 minuutin jälkeen), SPV:n 2-11 voitto, Oilersin 1-0 voitto ja SPV:n 2-8 voitto. Ei siis yhtään sellaista ”normaalia” tulosta. Taisi vielä tuotakin edellinen olla tasapeli, joka sekin on suht harvinainen.

  15. Kyllä taas herkkähipiäistä. Alappa asettelee kukkahattua päähän ja vaikka ihan hamettakin päälle. Ei oo ensimmäinen eikä viimenen valmentaja joka on lehdistötilaisuudessa niin pettynyt ettei oikein huvita kommentoida. Koponen puhui vähän mutta asiaa.

  16. Lehdistötilaisuus löytyy youtubesta Esport Oilers TV kanavalta. Ja pakko olla samaa mieltä Koposesta, kyllä sitä pitäisi paremmin osata käyttäytyä vaikka varmasti sapettaa kun oma joukkue on juuri pelannut tavalla, jolla ei pärjäisi edes divarissa.

  17. Eipäs nyt liioitella. Pari kuukautta aikaisemmin Seinäjoella kärsityn tappion jälkeen Ahtiainen oli samalla tavalla niukkasanainen. Koponen ei sentään syytellyt erotuomareita. Ahtianen muistaakseni kertoi erotuomarien viettäneen liikaa aikaa pikkujouluissa ja sen vuoksi olleen ottelussa erittäin huonoja.

  18. Vaikea paikka rökäletappion jälkeen vamentajalle. Ihan sivistyneesti Koponen esiintyi, olisi ollut vielä parempi jos olisi myöntänyt reilusti että vastustaja oli vaan tänään paljon parempi.

  19. Eikö Koponen sanonut, että tänään jäätiin jyrän alle. Voiko vastustajan paremmuutta enää isommin myöntää?

  20. Täytyy kyllä kehua tuota Mikko Kohosta, toisella erätauolla pikkutyttöjen säbäpelailu meni vähän pitkäksi, Mikko ei irvistele kuin jotkut muut ja taputtaa vielä tytöille kun pelailu päättyy. Tälläisiä hyväntuulisia lajilähettiläitä tarvitaan, vaikka oma pelikin oli jo toivottomissa numeroissa.

  21. Joopa joo. Eli oisko ollut parempi vetää feikki smile päälle ja esittää? Mun mielestä ei. Ihan sama mitä sä duuniksi teet, niin onhan jokaisella oikeus näyttää tunteensa. Koposta v-tutti selvästi ja parhaansa mukaan peitteli, parempi olla puhumatta kun avata koko pandoran boxia. Ai niin mutkun pitäis osata heti kehua kaveri maasta taivaisiin. Keltä onnistuu heti turpa saunan jälkeen nostakoon kätensä…