Kailialan maali ratkaisi Helsingissä – katso lauantain salibandytulokset

Miko Kailiala iski voittomaalin OLS:n verkkoon. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Viikingit ja OLS väänsivät miesten Salibandyliigan ottelussa lauantaina. Tiukka kamppailu päättyi Viikinkien 4-3-kotivoittoon.

OLS aloitti ottelun vahvasti ja johti ensimmäisen erän jälkeen 1-3. Viikingit sai kuitenkin koneensa käyntiin pelin edetessä, ja tuli tasoihin Harri Forstenin maalilla kolmannen erän alussa. Miko Kailiala iski ottelun voittomaalin ajassa 58.11.

Viikinkien muista maaleista vastasivat Roni Laasonen ja Marko Juselius. Tatu Kiipeli oli mukana kaikissa OLS:n maaleissa teholuvuin 2+1. Mikko Saarnio kirjautti pisteet 1+1.

Viikingit jatkaa sarjantaulukon neljäntenä. OLS on kahdeksantena ja sillä on kahden pisteen kaula pudotuspeleihin janoavaan Indiansiin nähden.

Classic ja TPS ottivat mittaa toisistaan naisten Salibandyliigassa lauantaina. Ensimmäiset kaksi erää menivät tiukoissa merkeissä, ja viimeiseen erään lähdettiin kotijoukkueen 5-4-johtoasemasta. TPS:n Milla Nordlund otti viiden minuutin rangaistuksen ajassa 45.46 ja kotijoukkue paukutti peräti viisi osumaa tuon jäähyn aikana. Loppuluvuiksi kirjattiin 11-5 Classicin hyväksi.

Tamperelaisten Eliisa Alanko oli hirmuvireessä ja merkkautti tehopisteet 5+3 itselleen. Nina Rantala komppasi pistein 3+3 ja Ella Alanko syötti kolme osumaa. Classic johtaa naisten Salibandyliigaa. TPS on kuudentena ja on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä.

Miesten Divarissa nähtiin trilleri, kun Blue Fox ja Loviisan Tor kohtasivat ensiksi mainitun kotikentällä. Ottelun viimeiselle kympille lähdettäessä tilanne oli 2-2. Tämän jälkeen molemmat käväisivät kertaalleen johdossa. Tor kuitenkin tasoitti ottelun vielä ajassa 59.05. Ratkaisu nähtiin jatkoajalla, kun kotijoukkueen Anton Kallvik iski pallon maalin ajassa 61.41.

Kallvik oli ottelussa ilmiliekeissä ja osui neljästi. Tero Saaristo ja Rami Isomäki tarjoilivat kaksi maalisyöttöä mieheen. Loviisalaisten Sami Aalto syötti kaksi maalia. Blue Fox nousi voitolla sarjan nelostilalle. Tor tarpoo Divarin sijalla 11 ja sen tulevan kauden sarjapaikka ei ole vielä täysin varmistunut.