Liigat

Liigajoukkuetta rangaistiin kahdella tappiolla ja sakoilla – peluutti edustuskelvotonta pelaajaa

29.02.
2016
Liigat
Kooveen naisten liigajoukkue menettää kolme sarjapistettä tammikuussa tehdyn sääntörikkeen vuoksi. Arkistokuva: Jari Turunen

Kooveen naisten liigajoukkue menettää kolme sarjapistettä tammikuussa tehdyn sääntörikkeen vuoksi. Arkistokuva: Jari Turunen

Kooveen naisten Salibandyliiga-joukkue on määrätty hävinneeksi kaksi tammikuussa pelaamaansa ottelua. Salibandyliiton mukaan Koovee peluutti 9. ja 10. tammikuuta pelatuissa otteluissa edustuskelvotonta pelaajaa.

Rangaistuksen myötä ottelut M-Team–Koovee ja O2-Jyväskylä–Koovee ovat muutettu kotijoukkueiden 5–0-voitoiksi. Tappioiden myötä Koovee menettää kolme sarjapistettä ja tippuu liigassa neljänneltä sijalta viidenneksi, 25:een pisteeseen.

Lisäksi Koovee saa maksettavaksi 100 euron sakkorangaistuksen.

Karsintoja vastaan taisteleva O2-Jkl nousee muutetun tuloksen myötä tasapisteisiin yhdeksäntenä olevan paikallivastustajan Happeen kanssa.

Salibandyliiton tiedotteessa kerrotaan, että Koovee oli peluuttanut edustuskelvotonta pelaajaa myös 18. joulukuuta TPS:aa sekä 3. tammikuuta Classicia vastaan pelatuissa otteluissa. Rikkeet oli kuitenkin havaittu sääntöjen mukaan liian myöhään, eikä niistä koidu Kooveelle lisäseurauksia.

Linkit:
Salibandyliiton tiedote
Kooveen tiedote

Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen