Loviisalle maukas voitto derbystä – katso lauantain salibandytulokset

Arkistokuva: Loviisan Tor

Arkistokuva: Loviisan Tor
Arkistokuva: Loviisan Tor

Miesten Salibandyliigan ollessa edelleen MM-karsintatauolla oli salibandyn pääsarjoissa lauantaina ohjelmassa vain kolme ottelua, kaksi miesten Divarissa ja yksi naisten liigassa.

Illan Divari-kamppailuissa isoimmat panokset olivat tyvipäässä. Putoamisviivan alla keikkuvat KeLy ja SBS Wirmo kohtasivat Oulussa. Paremmuudesta ei saatu selvyyttä, sillä pisteet jaettiin lukemin 6–6. Oulun illan pisteahneimmat olivat vieraiden Antti Vuorinen (4+0) ja Joni Valtanen (0+4).

KeLyn ja Wirmon leireissä seurattiin varmasti harmistuneena itäisen Uudenmaan Divari-derbyä, jossa kohtasivat ÅIF Sipoosta ja Loviisan Tor. Loviisa kävi nappaamassa ÅIF:lta maukkaat pisteet vierasvoittolukemin 6–5. Loviisan kahden pisteen myötä KeLy ja Wirmo ovat jo kolmen pisteen päässä kuivilta, molemmilla on 15 sarjapistettä kasassa. Loviisa puolestaan nousi 18 pisteeseen ja herätti henkiin jopa pudotuspelihaaveen. Divarin kolme viimeistä putoaa runkosarjan päätteeksi suoraan kakkosdivariin. Ääritasaisen Divarin sarjataulukko löytyy tuolta.

Naisten liigan ainoassa kamppailussa sarjanousijat Crackers ja O2JKL väänsivät 2–2-tasapelin.

Pääsarjapalloilut salibandyssä jatkuvat sunnuntaina. Ohjelman voit tarkistaa tuolta.

Naisten Salibandyliiga:
14.30 Crackers-O2-Jyväskylä 2–2, ottelutilastot

Miesten Divari:
KeLy-SBS Wirmo 6–6, ottelutilastot
ÅIF-Loviisan Tor 5–6, ottelutilastot

3 comments