Sieväsen hattutemppu siivitti Indiansin voittoon – taisto pudotuspelipaikoista tiivistyy

Indians kahmi tärkeät kaksi pistettä M-Teamin kustannuksella. Kuva: Salibandyliiga

Indians ja M-Team väänsivät sarjapisteistä keskiviikkona Espoossa. Kotijoukkue nappasi ottelusta täpärän 6-5-voiton.

M-Team tasoitti ottelun tilanteeksi 4-4, kun viimeistä erää oli pelattu viisi minuuttia. Indiansin Mikael Sievänen iski kaksi seuraavaa maalia, joten Janne Makkosen kavennus ajassa 57.40 ei enää auttanut vierasjoukkuetta.

Ottelun tehopelaaja oli kolmesti osunut Sievänen. Kotijoukkueen Valtteri Kainulainen sekä Lauri Westerholm nakuttivat 1+1, ja Santeri Toropainen syötti kaksi maalia. M-Teamin Riku Reunamäki naulasi 1+1 ja Antti Itkonen tarjoili kaksi maalisyöttöä.

Indians nousi voitolla Kooveen ohi yhdeksänneksi. Joukkue on nyt kahden pisteen päässä kahdeksantena majailevasta OLS:sta. M-Team kärsi kolmannen perättäisen tappionsa ja on sijalla 11.

Erä tarjoili kylmän suihkun sarjan jumbosijalla tarpovalle NST:lle. Viimeiseen erään lähdettiin Erän 4-2-johtoasemasta. Kotijoukkue karkasi 6-2-johtoon kolmannen erän ensimmäisen kympin aikana. Seuraavat kaksi maalia tehtiin Nakkisormien toimesta, mutta Erä vastasi ottelun kahdesta viimeisestä osumasta ja voitti lukemin 8-4.

Erän teholinko oli 1+3 taiteillut Tuomas Iiskola. Mikko Jolma iski 2+1 ja Tom Strömsten nakutti 1+2. Vieraiden Joona Rantala osui kahdesti ja Iikka Voutilainen komppasi pistein 1+1.

Erä nousi pisteiden myötä SPV:n ohi viidenneksi. NST:n tilanne on edelleen varsin synkkä. Joukkue on voittanut ainoastaan yhden viimeisestä kymmenestä kamppailusta ja on sarjan viimeisellä sijalla.