Tampereen Classic ja Jyväskylän Happee kohtasivat miesten Salibandyliigan kärkikamppailussa torstaina Tampereella. Kotijoukkue voitti ottelun maalein 6-4.

Classic johti ottelua kahden erän jälkeen maalein 5-2, mutta Happee sai vielä juonen päästä kiinni ja tuli maalin päähän viimeisessä erässä. Nico Salo iski kuitenkin naulan Happeen arkkuun sijoittamalla pallon tyhjään maaliin vimeisen minuutin alussa.

Kotijoukkueen pistenikkari oli 2+2 paukuttanut Salo. Sami Johansson osui kahdesti ja Mikko Leikkanen taiteili 1+1. Happeen Janne Hoikkanen ja Veli-Matti Hynynen maalasivat kahdesti mieheen.

Classic varmisti voitolla runkosarjan voiton. Happee on tällä hetkellä toisena. Viimeisestä kuudesta ottelusta joukkue on hävinnyt kolme, ja saattaa vielä menettää kakkostilansa Oilersille tai Viikingeille.

1. Siinäpä maajoukkueeseen valmis hyökkäysketju Salin-Salo-Johansson. Menettelee se tuo Leikkanenki siinä alla, mutta kenet heittäis sitte maajoukkuepakeista pois?