Video: Alivoimamaalien erikoismies iski jälleen – koko ottelun tehot 4+0

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

KeLy ja SBS Wirmo mittelivät paremmuudesta lauantaina miesten Divarissa. Kamppailu päättyi tasatulokseen 6-6 ja.

KeLy:n pistenikkari oli 2+1 latonut Matias Moilanen. Konsta Kivioja sekä Toni-Matti Koskelo maalasivat kahdesti. Niko Shnoro syötti kaksi maalia.

Wirmon Antti Vuorinen oli kovassa vireessä läpi viikonlopun ja iski Oulussa kaikkiaan neljä maalia. Vuorinen osui viikonvaihteen molemmissa otteluissa alivoimalla ja on tehnyt tällä kaudella Divarissa jo viisi alivoimamaalia. Se on tämän kauden paras lukema kaikki pääsarjapelaajat huomioiden. Vuorisen alivoimamaali näkyy videolla kohdasta 1.10 ja kreditit siitä kuuluvat myös mainion esityön tehneelle Antti Hopeanaulalle. Joni Valtanen tarjoili ottelussa neljä maalisyöttöä.

Ottelutilastot

KeLy on tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeisellä sijalla. Wirmo löytyy taulukosta yhden sijan ylempää. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Wirmolla on pelaamatta vielä kaksi ottelua enemmän kuin KeLyllä.

3 comments

  1. Selostaja on tosiaan parantanut kuin sika juoksuaan. Itselle on vain herännyt kysymys, että lähetetäänkö näitä pelejä jossain vai onko selostaja paikalla vain näitä koosteita varten?

  2. Ei ole livenä selostamassa vaan etänä etelästä on videokuvan perusteella selostellut näitä pelelejä. Nyt oli viikonloppun U19 peleissä (6.2.) tekemässä ensimmäiset suorat selostuksensa Fanseatilla.