Video: Hällforsin viime hetken tykki sinetöi Loviisan sarjapaikan

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor nähdään miesten Divarissa myös ensi kaudella, sillä se kaatoi sarjakärki LaSB:n sunnuntaina kotonaan 7-6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

LaSB osui alussa kahdesti, mutta kahdella viisikolla pelin läpi luovinut Loviisa karkasi kakkoserässä jo neljän maalin johtoon numeroihin 6-2. Päätöskolmanneksella oli lammilaisten vuoro tehdä putkessa maaleja, ja Heikki Hätösen maali toi vieraat jo tasalukemiin.

Viimeisen sanan pääsi sanomaan kuitenkin Loviisa, kun Jonas Hällforsin millintarkka Lallin kumautus jysähti aivan etuyläkulmaan ylivoimalla ajassa 59.54. Näin Loviisa nousi 22 sarjapisteeseen, eikä sitä voida enää kakkosdivariin sysätä.

LaSB:n runkosarjavoitto on edelleen omissa käsissä, mutta tappio tarkoitti sitä, että Steelers voi vielä nousta ohi, mikäli LaSB tyrii viimeisessä ottelussa Oulussa KeLyn vieraana.

Ottelutilastot

3 comments

  1. Hienoja vetoja torin pelaajilla tosin pari olisi ainakin pitänyt ottaa kiinni. Toivottavasti lasbi vie koko roskan, kun pudotuspelit alkaa 🙂 on kyllä varmaan tasaisimmat pudotuspelit tulossa kautta aikojen. Voisko joku kertoa että meneekö divarinkin finaali yhdestä pelistä poikki vai onko siellä enemmän pelejä?

  2. Divarin finaali pelataan tänä vuonna paras viidestä -systeemillä. Muut kierrokset paras kolmesta.