Rauman SalBa ja Tapanilan Erä väänsivät sarjapisteistä sunnuntaina Raumalla. Erä haki täydet pisteet 6-8-vierasvoitolla.

SalBa aloitti ottelun vahvasti ja karkasi 3-0-johtoon Joni Peltolan hattutempulla ensimmäisen vartin aikana. Erä vei kuitenkin toisen erän lukemin 1-6 ja viimeiseen periodiin lähdettiin vieraiden 4-6-johdosta. Molemmat joukkueet osuivat kahdesti viimeisessä erässä, ja pistepotti lähti helsinkiläisten matkaan.

Ottelun pistelinko oli 4+1 paukutellut Peltola. Kotijoukkueen Niko Kaerla komppasi tehoin 1+3. Erän tehopelaaja oli 2+1 taiteillut Iiro Lankinen.

Ottelun oivaltavin tilanne nähtiin, kun Antti Keskitalo vapautti Peltolan maalintekoon keskialueen vapaalyönnistä. Suoritus näkyy videolla kohdasta 0.56 eteenpäin.

Erä on tällä hetkellä miesten Salibandyliigan kuudentena. SalBa majailee toiseksi viimeisenä.