Video: Indians-hyökkääjä ”taiteili” yhden liigakauden erikoisimmista osumista

Kuvakaappaus: KVTVsalibandy / Youtube

Kuvakaappaus: KVTVsalibandy / Youtube
Kuvakaappaus: KVTVsalibandy / Youtube

Tampereen Koovee ja Westend Indians kohtasivat perjantaina vauhdikkaassa miesten Salibandyliigan ottelussa. Kamppailusta on nyt tarjolla maalikooste.

Isommat panokset ottelussa oli Indiansilla, joka on kovasti vielä tyrkyllä pudotuspeleihin. Kooveen mahdollisuudet puolestaan ovat jo seitinohuet – varsinkin perjantain tuloksen jälkeen. Indians onnistui nappaamaan 9–6-vierasvoiton. Täyden pistepotin myötä espoolaisryhmä nousi pudotuspeliviivan yläpuolelle. Tarkemmin sarjataulukkoon voi tutustua tuolla.

Kooveen ja Indiansin kamppailussa nähtiin useampi maukas osuma, mutta illan ehdottomasti erikoisimmasta maalista vastasi vieraiden Valtteri Kainulainen, joka teki päällään – kyllä päällään – Indiansin kahdeksannen maalin. Osuma löytyy videolta kohdasta 5.30 eteenpäin.

Maalikoosteen lisäksi kannattaa ehkä vilkaista myös alla oleva lehdistötilaisuus. Koovee-luotsi Hannu Santanen kävi harvinaisen kuumana erotuomareille.

– Koko ottelussa toi punainen joukkue (erotuomarit) tuolla kentällä oli todella ylimielinen, Santanen muun muassa vuodatti.

One comment

  1. Santanen huusi pelin jälkeen erotuomareille ja vastustajan valmentajille kuin hyeena, kun pelaajat olivat ihan coolisti. Ihme itkijä.