Kuva: Kuvakaappaus

Crackers ja Joutsenon Kataja mittelivät paremmuudesta naisten Salibandyliigassa keskiviikkona. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Crackers aloitti vahvasti ja karkasi kolmen maalin johtoon alle kahdeksassa minuutissa. Viimeiseen erään lähdettäessä tilanne oli kuitenkin tasan 4-4. Crackers osui erän alkuun kahdesti, mutta viiden minuutin jäähy ajassa 47.05 kostautui. JoKa iski kahdesti ylivoimalla. Kataja vei voiton lopulta jatkoajalla Elina Suutarin osumalla, ja loppuluvuiksi kirjattiin 6-7 ja.

Vieraiden pistenikkari oli 4+1 paukuttanut Karoliina Ahtiainen. Elvira Tyrmi komppasi pistein 1+3. Crackersin tehonainen oli 2+1 iskenyt Janna Penttilä.

JoKa on tällä hetkellä sarjataulukon toiseksi viimeisenä. Crackers ei ole onnistunut keräämään voittoja viimeisestä seitsemästä ottelusta, ja jatkaa naisten Salibandyliigan jumbosijalla.