Video: Kakkosdivisioonan kärkikamppailu keräsi yli 500 katsojaa – kotijoukkue voitti jatkoajalla

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

FoSu (Forssan Suupparit) ja tamperelainen Soittorasia kohtasivat Sisä-Suomen 2. divisioonalohkon kärkiottelussa lauantaina Forssassa. FoSu nappasi ottelusta jatkoaikavoiton lukemin 6-5 ja.

Voittomaalista vastasi Timo Mäkinen ajassa 64.12. Kotijoukkueen tehopelaaja oli 1+2 taiteillut Matias Lintula. Soittorasian Aleksi Hänninen nakutti pisteet 1+1.

Ottelutilastot

Ottelua varten oli järjestetty erinäistä ohjelmaa ja paikan päällä esiintyi muun muassa paikallinen hip hop -ryhmä. Katsojia oli normaaliin 2. divisioonaotteluun nähden varsin paljon. Yleisömääräksi ilmoitettiin 513 katsojaa.

Soittorasia johtaa Sisä-Suomen 2. divisioonalohkoa ja sillä on kolmen pisteen etumatka kakkosena majailevaan forssalaisryhmään nähden. Lohkon neljä parasta joukkuetta etenee lohkon playoffeihin, joista voittajat jatkavat varsinaiseen nousukarsintaan. Soittorasian pudotuspelipaikka on jo varma.

Lue myös:
Otteluennakko

14 comments

  1. Pohjanmaalla Kokkolassa on tainnut olla Nibacoksen jokaisessa pelissä n 250 katsojaa. Viimeisimmässä oli vain vaatimattomasti 553. Ottakaa mallia liiga ja divari seurat.

  2. Kiva että on katsojia, mutta pelin taso on hirveetä. Kävelyy ja neppailua. niinkuin Joopa Joo sanoi, ei asiaa divariin.

  3. Haha ehkä tempo on vähän hitaampaa kuin divarissa, mutta ei se nyt niin paljon eroa etteikö noi vois pärjätä. Karhut on hyvä esimerkki miten tullaan divariin ja pärjätään.

  4. 513 hengen yleisö 2.divarissa ylittänyt uutiskynnyksen? Kokkolassa 2.divarin paikallispeli Nibacos-TU(Toholampi) keräsi 553 katsojaa, vaikka molemmat joukkueet ovat vielä niukasti playoff viivan alapuolella..

  5. Nimimerkille Kokkola 2:

    Kyllä, se ylitti uutiskynnyksen. Sekä kotijoukkue FoSun että jopa vierasjoukkue Soittorasian tiedotusosastot olivat harvinaisen aktiivisesti Pääkallo.fi:n päin yhteydessä. Ihme kyllä, edistivät asiaansa ja päädyimme tekemään jutun. Kokkolan suunnalta ei ole kovin paljon tännepäin huudeltu…

  6. Tiedoksi vaan kaikille asioista tietäville, Sisä-Suomen 2divisioona on tällä hetkellä tasaisin ja tasokkain lohko. Yhden maalikoostevideon perusteella on turha arvostella joukkueita. Suupparit ovat yksi sarjan pelinopeimmista joukkueista ja Soittorasia parhainten puolustava joukkue, ottelun panos oli molemmille iso joka tietysti laskee turhaa päästä päähän kaahailua. Molemmista joukkueissa on potentiaalia, eikös Soittorasia kiusannut Tapanilan Erää SuomenCupissa, ja Suupparit voittivat Steelersin divariporukan ennen kauden alkua harjoitusottelussa.

  7. Komppaan muistuttajaa. Sisä-Suomen lohkossa tällä kaudella kovempi ja laajempi taso kuin koskaan. FoSu, RSS Panthers ja 02jkl pitävät parhaimmillaan kovaakin tempoa, Soittorasia pelaa kumpaankin suuntaan kurinalaisesti ja jaksaa hinkata omaa pelitapaansa kyllästymättä. Vanhan liiton hieman hitaita, mutta taitavia jengejä edustaa Ilves, Blasters, Diamonds ja V&L. Nousu on piristynyt huonon alkukauden jälkeen ja Steelerssikin on karmean alun jälkeen ollut vaarallinen vastustaja lähes kaikille. Sarjan tasaisuudesta kertoo paljon lauantainen Dux – Ilves peli, missä toiseksi viimeinen voitti sarjakakkosen. Vaikka Pirkat tippuisi niin en ylläty jos fosu tai soittorasia nousisi tilalle.

  8. Kokkolassa taitaa uuden hallin valot sokaista laskijatkin. Vai lasketaanko lamputkin katsojiksi? 170=260?
    Nimim. tulipa mielenkiinnosta laskettua taannoin

  9. Tuo, että sarja on tasainen ei ole mikään tae siitä, että lohko olisi jotenkin ”kovempi ja laajempi kuin koskaani”, hatusta vedetty päätelmä. Mitä muuten edes tarkoittaa laajempi kuin koskaan?

    Mielestäni joukkueiden tasoerot ovat vain kaventuneet Sisä-Suomen lohkossa edellisiin kausiin verrattuna, ei mitään muuta.

    Aika harva nippu sellaisenaan pelaa divarissa samalla nipulla kuin millä nousivat, ehkä poikkeuksena LaSB ja Karhut. Divariin kun saattaa valitettavan useasti nousta se, joka ei sitä edes pitkällä tähtäimellä tavoittele (PirU, Rankat Ankat, Masku…)

    Ei sen kakkosdivarin kuulukkaan näyttää miltään liigalta tai divarilta. Sen kuulukin näyttää kakkosdivarilta.

  10. Kokkolassa on huikee meininki, kaupunki elää salibandybuumissa! Tervetuloa katsomaan!!

  11. Ei sisäsuomen lohko kyllä tasokkain ikinä millään ole, mutta tasaisin varmastikin. Aiemmin dominoineet kestomenestyjät ovat joko hajonneet, nousseet divariin tai hiipuneet.

  12. Sisä-Suomen O2-JKL voitti Suomen Cupin pikkufinaalin. Sisä-Suomen pistepörssiä dominoi edelleen huippukunnossa pelaava salibandyliigan all-time maalipörssissä kärkisijoja kolkutteleva Sami Nyman – jonka joukkue Ilves on kuitenkin sarjassa ”vasta” kolmantena, vaikkakin esim. ykkösketjulla&kakkosketjulla on vahva Liiga/Divari-tausta. Sarjan häntäpään Steelersissä on nähty tällä kaudella pelillä mm. Divarin pistarin TOP10:ssä majaileva Jonaeson ja muita Steelersin Divaripelureita. Duxissa pelaa puolestaan Happeen liigajoukkueesta farmimiehet. V&L:ssä on pelillä ollut puolestaan Nokian KRP:stä useita pelureita, esim. Tuomas Savukoski, Janne Mennala jne. Fosussa pelaa mm. Nuorten maajoukkueissakin esiintyneitä pelaajia. Viimekauden päätteeksi Sisä-Suomesta nousi Divariin SC PirU, Kaksi kautta sitten Divaria johtava LaSB. Mitäs muista lohkoista löytyy?