Video: Liigan rankkarispesialisti jatkoi täydellistä sarjaansa Espoossa

TPS:n Jaakko Hautamäki tällä kaudella rangaistuslaukauksissa: 5/5. Kuva: Kuvakaappaus videolta

TPS:n Jaakko Hautamäki tällä kaudella rangaistuslaukauksissa: 5/5. Kuva: Kuvakaappaus videolta
TPS:n Jaakko Hautamäki tällä kaudella rangaistuslaukauksissa: 5/5. Kuva: Kuvakaappaus videolta

Oilers ja TPS tasasivat pisteet numeroin 7-7 sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Espoolaisisännät olivat jo matkalla voittoon Oilersin johdettua kahden erän jälkeen 6-2, ja vielä 7-4 kahdeksan minuuttia ennen loppua. Päätöskolmanneksen 1-5 vienyt TPS kiri kuitenkin tasoihin Waltter Mahlbergin sekä hattutemppunsa kaksi jälkimmäistä osumaa iskeneen Sami Saarisen maaleilla.

Saarisen lisäksi myös Oilersin Ilari Talvitie räpsäytti hattutempun jo avauserässä. Saarisen taustalla TPS:n paras pistemies Jaakko Hautamäki keräsi 1+2, ja maali syntyi jo viidennen kerran tällä kaudella rangaistuslaukauksesta. Epäonnistumisia kakkosdivarista liigaan täksi kaudeksi siirtyneelle Hautamäelle ei ole tullut vielä rankkareissa lainkaan. Tyylikkäitä viimeistelyjä aiemmin esittänyt taituri turvautui tällä kertaa perinteisempään ratkaisuun, joka on videolla nähtävissä ajassa 2.52.

Oilers on liigan kolmantena ja TPS seitsemäntenä, kun espoolaisilla on vielä kolme ja turkulaisilla viisi ottelua runkosarjaa jäljellä.

Ottelutilastot

6 comments

  1. Toivottavasti Pajukoski pysyy kunnossa ja jaksaa treenata fysiikkaa entistä paremmaksi. Josko Oilers saisi siitä ”uuden Hintikan”

  2. Miksiköhän alussa pitää mainita selostajan ja kommentaattorin nimi, kun musa kuitenkin täyttää koko äänimaailman?

  3. Hienoa kuvaa, mutta miksi mukana ei ole aitoja ääniä? Ei näin, Esport. Ei todellakaan näin!

  4. Tuon musiikin takia ei viitsinyt maalikoostetta kattoa. Pitää ottaa äänet pois ja kattoa joskus:D

  5. Ekaa ja viimeistä kertaa katsoin Oilersin maalikoosteen… Ilmeisesti on koitettu hakea erilaista ilmettä kuin monella muulla seuralla mutta toteutus kyllä ontuu. Haluaako joku oikeasti katsoa tätä sohjoa jossa maalit ja tilanteet tulee yhtenä pökäleenä. Tuostakin saisi heti paremman josko siinä olisi tekstinä aina maalin kohdalla lätkäisty esim. Pajukoski 7-4. Nyt video liihottaa siihen tahtiin että itse ei pysy kärryillä tilanteesta kun välillä tulee uusinta ja välillä kolme uusintaa. Olisi myös kiva nähdä miten ottelun tilanne on kehittynyt jos ei paikalle ole itse päässyt. Kyseinen pelikin oli parhaimmillaan jo 6-2 kotijoukkueelle mutta pikkuhiljaa tps kairasi tasoihin.

  6. Itse en myöskään ole koskaan ymmärtänyt koosteita, jossa tuo musiikki soi koko ajan. Itsekkin kun näitä Liigaseuralle teen, niin ei tulisi moinen ratkaisu mieleenikään. Hyvä, että koosteessa on muutakin kuin maalit, mutta kyllähän tuo melko sekava on kun tilannetta tulee tilanteen perään ilman tekstikenttiä maalintekijöistä. Itse en tykännyt. Noin hyvällä kuvamateriaalilla saisi aikaan paljon paremman lopputuloksen.