O2-Jyväskylä ja Happee kohtasivat naisten Salibandyliigassa viime lauantaina. Paikallisottelu päättyi 4-4 ja. -tasatulokseen.

Kotijoukkueena toiminut O2 sai otteluun vahvan startin ja karkasi 2-0-johtoon ensimmäisen kuuden minuutin aikana. Happee availi maalihanojaan toisen erän toisella puoliskolla, ja osui kolmesti neljän minuutin sisään, joten viimeiseen erään lähdettiin vieraiden johdosta. Molemmat joukkueet osuivat kolmannen erän ensimmäisellä kympillä. O2 ei luovuttanut ottelussa missään vaiheessa, vaan haki tasoitusta ilman maalivahtia. Pinja Juvonen toikin joukkueen tasoihin ajassa 59.32.

Kotijoukkueen pistenikkareita olivat kahdesti osunut Juvonen sekä 1+1 nakuttanut Annakaisa Niemelä. Happeen Gitta Suominen tarjoili kolme maalisyöttöä ja Johanna Homi iski pisteet 1+1. Derbyä seurasi paikan päällä 427 katsojaa.

Happee on tällä hetkellä naisten Salibandyliigan yhdeksäntenä ja kahden pisteen päässä pudotuspelipaikasta. O2 on sijaa alempana, ja kaksi pistettä Happeen perässä.