OLS ja Erä mittelivät paremmuudesta sunnuntaina miesten Salibandyliigassa. OLS oli ottelussa parempi loppuluvuin 6-3.

Oululaisten maalihaina toimi kahdesti osunut Olli Kinnunen. Petri Rantala, Petri Niemelä, Olli Wikstedt ja Joni-Arttu Sieppi täräyttivät tehot 1+1 mieheen. Juho Sorri tarjoili kaksi maalisyöttöä. Ville Mestari koppasi 29 torjuntaa. Vieraiden Miska Mäkinen syötti kaksi osumaa. Markus Laakso venyi 33 laukauksen tielle.

Otsikossa mainostettu maali syntyy videolla ajassa 0.38. Maalista vastasi viime keväänä nuorten maailmanmestaruutta juhlinut Kinnunen.

OLS vankisti voitolla asemaansa pudotuspelijoukkueena. Sillä on nyt neljän pisteen kaula yhdeksäntenä majailevaan Indiansiin nähden. Erä on Salibandyliigan kuudentena.

1. Valehtelematta oisin ottanut kiinni tuon Erän 2-2 tasoituksen. Läpinäkyvä ja hidas syöttö ja Mestari pomppii miten sattuu. Kuka toimii luistinseuran mv-valmentajana?