SB Vaasa ja SBS Wirmo mittelivät paremmuudesta miesten Divarissa sunnuntaina. Kotijoukkue nappasi kamppailusta tärkeät kaksi pistettä lukemin 8-7.

Ottelu oli erittäin tiukka loppuun saakka. Wirmo iski kahdella salamamaalilla tasoihin viisi minuuttia ennen loppua, mutta vaasalaiset osuivat vielä kertaalleen puoli minuuttia myöhemmin. Vierasjoukkue pääsi ylivoimalle kaksi minuuttia ennen loppua, mutta SB Vaasa kesti loppuun saakka.

Kotijoukkueen Rasmus Nyström ja Arttu Turunen maalasivat kahdesti. Kevin Nylund nakutti 1+1. Joona Kukko ja Kimmo Lintala syöttivät kaksi osumaa mieheen. Wirmon tehomies oli 2+1 nakuttanut Antti Vuorinen. Maalivahti Aleksi Vainio torjui 34 laukausta.

SB Vaasa nousi voiton myötä sarjan viidenneksi. Wirmolla on nyt alla kolmen ottelun voitoton putki ja joukkue on vaarassa pudota sarjatasoa alemmaksi. Mynämäkeläiset ovat sarjan kolmanneksi viimeisinä.