Video: Wirmo aloitti terävästi – SB Vaasa keräsi pistepotin

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

SBS Wirmo ja SB Vaasa väänsivät sarjapisteistä sunnuntaina miesten Divarissa. SB Vaasa voitti ottelun luvuin 4-7.

Kotijoukkue karkasi ottelussa 4-1-johtoon jo ajassa 12.36. Vierasjoukkue kuitenkin ryhdistäytyi ja vei tuon jälkeen loppupelin lukemin 0-6.

Vaasalaisten Eetu Sariola nakutti pisteet 2+1. Joona Kukko ja Sami Hillu tehtailivat paunat 1+2 mieheen. Toisen erän alussa maaliin vaihdettu Mikael Aromaa piti ottelussa nollapelin. Wirmon Antti Keskitalo sekä Eemeli Mustamäki iskivät tehot 1+1 mieheen.

Ottelutilastot

SB Vaasa taistelee edelleen Divarin pudotuspelien kotieudsta ja on nyt neljäntenä. Wirmo on kolmanneksi viimeisenä ja sarjasta putoaminen vaikuttaa tällä hetkellä todennäköisemmältä, kuin siellä säilyminen.

4 comments

  1. No eipä yllätä kyllä yhtään, että kyseinen kaiffari huutelee vielä otteluraportissakin tuomareille. Viime Vaasa-pelissä sekoitti omankin joukkueen pelin itkemällä saakeli jokaisesta tilanteesta… Missä näitä vatipäitä sikiää?

  2. Päätykatsoja tyhjensi pajatson kommentillaan. Voi oikeastaan vain kysyä vastakysymyksenä hänen lopussa kysymänsä kysymyksen. Missä NÄITÄ vatipäitä sikiää?

  3. Ei kysymykseen voi kysyä vastakysymyksenä samaa kysymystä mikä oli alkuperäinen kysymys. Kysymys oli kuitenkin kysymyksestä vatipäiden sikiämisestä eikä niinkään mikään teoreettinen kysymys. Mutta kysymys ku kysymys kuitenkin… Kysymisiin!

  4. NIINPÄ viittaa sinuun PÄÄTYKATSOJA?!
    Luulisi sinun tietävän mistä tulet, mitä sitä muilta kyselemään..
    Vaasa tehokkaampi, ja systeemi ollut suosiollisempi.
    Wirmo voittanut vetoaja useammassakin pelissä, mutta omissa soi liian usein. Pyörivät paljon hyökkäysalueella kulmissa, eikä vastureita ole näkynyt. Tässäkin koosteessa Vaasa hyökkää tyhjään tilaan, Wirmo organisoitunutta viisikkoa vastaan?!
    PÄÄTYKATSOJA, oletko itse tuomari? Tuntuu olevan arka alue.. 😉