Kalinainen Salibandyliigasta Jokerien päävalmentajaksi

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Jokerit Salibandy on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Teemu Kalinaisen, 36, kanssa. Kalinainen tulee vastaamaan ensi kaudella kakkosdivarissa pelaavan Jokerien miesten edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävistä.

Kuluneella kaudella miesten Salibandyliigassa M-Teamia luotsannut Kalinainen toimi Jokerien B-poikien valmentajana kaudella 2013-2014.

Kalinainen on valmentanut miesten sekä naisten Salibandyliigassa muun muassa M-Teamissä, Tapanilan Erässä, Tiikereissä ja AC HaKissa.

– Mukava palata Jokerien organisaatioon parin kauden jälkeen. Seuralla on tavoitteena ottaa edustusjoukkueen toiminnan puitteissa askel päämäärätietoisempaan suuntaan. Nämä linjaukset seurajohdon puolesta kiinnostivat siinä määrin, että haluisin lähteä katsomaan, miten niihin yhdessä pääsisimme, Kalinainen kommentoi.

– Haluamme pelata tulevaisuudessa korkeammilla sarjatasoille, joten tekeminen pitää saada nykyisen sarjatasomme kärkipäähän. Laadukkaalla toiminnalla ja osaavalla valmennuksella voimme edetä suunnitelmiemme mukaan kohti Divaria, Jokerien toiminnanjohtaja Joni Toivola linjaa.

Lisää aiheesta Jokerien sivuilla.

8 comments

  1. tarvii laittaa vissiin pelaajia vaihtoon 1-2 kentällistä, jos mielii divariin päästä.. ja varsinki pärjätä siellä

  2. Huusko toivola ykköskenttään saa vastustajat maaleja ja tuomarit kyytiä?

  3. Ikävä tosiasia, että toi sätkynukke ei tule koko soppariaan hoitamaan loppuun.. eikö salibandyn syövällä ole ollut tapana vaihtaa valmentajaa vuoden välein ( valmentaja lähtenyt oma-aloitteisesti) koska taustat ovat vailinaiset..

  4. Potkut tuli kun toive sarjan kärkipäästä on vaihtunut selvitymistaisteluksi. Putoaminen kolmoseen on lähellä kun seurajohto on ruorissa. Joniel oli aivan oikeassa Kalinaisen valmentajakauden pituudesta

  5. …Teki ihan hyvää duunia tolla materiaalilla Jokereissa. Saavutettu pistemäärä on enemmän mitä oli realismia. Ymmärrettävää jossain määrin on, että joukkuetta yritetään herättää valmentajan vaihdolla, mutta seurajohto itse penkin taakse on kyllä todella riski valinta.

  6. Onhan sieltä nousemassa Jokereilta kolmosesta sarjapaikan vuokrannut porukka kakkoseen, joten ei niin väliä vaikka hissiliiketta tuleekin

  7. Paljon puhetta, mutta teot taitaa olla sitten vähän sitä ja tätä tältä porukalta. Jossain vaiheessa oli hyviä junnujengejä, mutta nekin sitten hävisi jonnekin… Huhuja liikkuu, antaa olla ne, mutta eiköhän kaikki haluu maksaa vaan omat laskunsa;-)

  8. Seuralle kaikkea hyvää, mutta ikävä kyllä tämä luomus on nähty. Suurilla lupauksilla seuraan tulleet pelaajat kaikkoavat pikkuhiljaa pettyneinä ja sana leviää. Liitossa huokaistaneen helpotuksesta kun valitukset toiminnasta vähenee. (Mm junnupelaajien, jopa koko joukkueiden värväysyritykset ja katteettomat lupaukset) Ympäristössä on onneksi kilpailua ja parhaat keräävät rusinat pullasta.