Lammi saunoo – kyläjoukkue varmisti liiganousun 2600 silmäparin edessä

Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen
Kuva: Jari Turunen

Lammin Salibandy varmisti nousun miesten Salibandyliigaan kaatamalla Steelersin lukemin 7-5 Hämeenlinnan Elenia Areenalla. LaSB nappasi Divarin mestaruuden otteluvoitoin 3-2.

Steelers iski ottelun kaksi ensimmäistä maalia, mutta LaSB vastasi kolmella nopealla maalilla ensimmäisessä erässä. Toinen erä meni lammilaisisille lukemin 2-0. Steelers voitti viimeisen erän maalein 2-3, mutta se ei enää riittänyt.

LaSB:n Arttu Koivisto iski 2+1. Justus Kainulainen osui kahdesti. Tino Nivala ja Rasmus Kainulainen tarjoilivat kaksi maalisyöttöä mieheen. Paikan päällä oli 2600 katsojaa, mikä on uusi Divarin ennätysyleisö.

Steelersin kausi jatkuu liigakarsinnoissa, jossa se kohtaa Rauman SalBan. Liigakarsinnat käynnistyvät sunnuntaina.

Ottelutilastot

Lue myös:
Divarin finaaleissa rikottiin yleisöennätys viisi kertaa peräkkäin – yhteisyleisömäärä 9598 katsojaa
Ikionnellinen liiganousijan valmentaja: ”Onneksi ylipuhuttiin tähän huikeaan tarinaan mukaan”
Lammilaiskapteeni ei voinut vielä käsittää saavutusta: ”Voiko elämä enää paremmaksi muuttua?”

12 comments

  1. Onnea ! Olin väärässä. Ja parempi voitti. Ei kahta sanaa: LaSB.

  2. Onnea Lasb! Parasta sählyä mitä on suomessa tänä vuonna tarjottu. Huikea sarja ja hienoa, että joukkueet uskalsi pelata. Paljon viihdyttävämpää kuin liigapelit toistaiseksi!

  3. Selvästi divariinkin tarvitaan yhden finaalin järjjestelmä! Aivan turhaan pitkitettiin tätä hommaa, yhdellä finaalilla olisi saatu paaaaaljon suurempi mediahuomio! Yksi finaali riittää ja minä voin kavereitten kanssa hoitaa järjestelyt kunhan vaan hinnasta sovitaan.

  4. Ai ai.. Hämeenlinnan paras joukkue on siis lasb. Toivottavasti salba voittaa kun en usko että kahteen joukkueeseen riittää liigatason pelaajia Hämeenlinnasta. Nyt sitten vaan lasbia kehittämään ja parhaat pelaajat sinne ja ainakin valmennus näytti paremmalta siellä. Toivottavasti Hämeenlinnaan saadaan nyt yks kova liiga JOUKKUE. Siis pitkästä aikaa joukkue eikä vaan jengi hyviä yksilöitä. Zemppiä lasbille!

  5. Paljon onnea Lasb Liiganoususta! Huikeita sällejä olette kaikki. Hovissa tunnelmaa:D Kevään väri on oranssi!

  6. Saas nähdä rikotaanko tuota ennätystä ikinä? Harmi kun eivät kaikki mahtuneet. Huikeeta Lasb !!

  7. Onnittelut noususta ja divarin mestaruudesta . Kuitenkin steelers on ykkös joukkue ei lasb . Karhut , salba , m – team ja lasb kasvattajaseuroja ei ykkös .