LaSB Divarin finaaleihin – katso torstain salibandytulokset

Nokian KrP voitti ensimmäisen playout-ottelun maalein 3-2. Arkistokuva: Topi Naskali

Nokian KrP voitti ensimmäisen playout-ottelun maalein 3-2. Arkistokuva: Topi Naskali
Nokian KrP voitti ensimmäisen playout-ottelun maalein 3-2. Arkistokuva: Topi Naskali

Nokian KrP ja Rauman SalBa väänsivät torstai-iltana ensimmäisessä miesten Salibandyliigan playout-ottelussa Tampereen Raholassa. KrP voitti ottelun maalein 3-2.

Ottelun ensimmäinen erä päättyi 0-0. Toisessa erässä kotijoukkue osui kahdesti ja SalBa kertaalleen. KrP karkasi kolmannessa erässä kahden maalin johtoon, mutta SalBa kavensi vielä kertaalleen. Nokialaiset pitivät kuitenkin pintansa loppuun saakka.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli 1+1 iskenyt Henri Johansson. SalBan Jani Lehtoniemi osui kahdesti. Ottelusarja jatkuu sunnuntaina Raumalla. Sarjapaikan säilyttäminen vaatii kolme voittoa. Sarjan häviäjä jatkaa karsintoja Divarin kakkoseksi sijoittunutta vastaan.

Welhot ja LaSB väänsivät torstaina miesten Divarin välierien toisessa ottelussa Kuopiossa. LaSB voitti ottelun maalein 6-8 ja eteni Divarin finaaleihin. Vieraiden teholinko oli 2+2 nakuttanut Tino Nivala, joka myös iski ottelun voittomaalin ajassa 58.58. Justus Kainulainen taiteili tehot 2+1. Welhojen teholinko oli 2+1 iskenyt Olli Taskinen.

Miesten Salibandyliigan puolivälierät:
TPS-Happee 4-5 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-1, Anssi Koskisen ottelukuvat

Miesten Salibandyliigan playoutit:
Nokian KrP-SalBa 3-2 Ottelutilastot Otteluvoitot 1-0

Miesten Divarin välierät:
SB Welhot-LaSB 6-8 Ottelutilastot Otteluvoitot 2-0 LaSB:lle. Joukkue eteni samalla Divarin finaaleihin. Jari Turusen ottelukuvat.

Lue myös:
Turussa väännettiin tasavahvasti – Happee tasasi puntit
Viime kevään pettymys antoi tulikuumalle Hätöselle virtaa: ”Näitä pelejä on odotettu vuosi”

8 comments

  1. Lasb maksoi Kuopiolaisille kalavelat!!! Vielä odotellaan Steelersiä finaaliin. Ja mökit täyteen niin Lahdessa kuin Hämeenlinnassa.

  2. Pääkallo! Eikö nyt pitänyt olla kevään kovin yllätys ja Lasb lähtee lauluun?? Pääkallo ja tietotaito salibandystä ???????

  3. Tää on viiskielinen basso! Osaatko ite vetää tämmösellä? Et osaa!

    Eli edelliselle kirjoittajalle: Höpönlöpön. Hienoo että uskalletaan ennakoissakin vetää muutakin kuin seiftiä, ja luoda vähän mielenkiintoa. Peukkua Pääkallolle ainakin täältä, jälleen kerran.

  4. Eihän näissä ennakoissa nyt tietotaidosta ole kyse. Lukisitko mielelläsi ennakoita joissa voittajat julistetaan runkosarjan sijoituksilla? Tässäkin LasB – Welhot sarjassa oli todellakin mahdollisuudet ennakolta ihan tasan. Hyvää sähinää tällaiset vaan aiheuttaa faniporukoissa. Tsemppiä Kuopioon!

  5. Hjyvä pojat! Pidetään Pääkallon puolia.. Ajtelkaa jos nyt vaan kävisi niin että te provosoidutte jonkun ihme jantterin kirjottelusta tänne ? Oh Hoijaa ??

  6. Kevään pleijarit etenevät käsikirjoituksen mukaisesti. Kaksi pudotuspelisarjaa takana ja molemmista 2-0 voitto. ÅIF oli odotettua helpompi esisparraaja matkalla kohti Divarin finaalia. Welhot antoi enemmän vastusta, kuten välierävastustajan kuuluikin. 2-0 voitolla kuitattiin Welhoille viime kevään velat ja seuraavaksi odotellaan Steelersin hoitavan oman osuutensa, jotta saadaan Hämeenlinnan kylien välinen finaalihuipentuma.

    Finaalisarjassa tulee olemaan yksi asia varma – tämä ei pääty 2-0, vaan Divarin voittoon ja liiganousuun vaaditaan yksi voitto enemmän, siis sarja kolmella voitolla poikki.

  7. JZ:lle sen enempää asiasta tietäen haluan vain kysyä mikä vika siinä on että jos joku heittää kuittia niin miksei saa heittää vasta kuittia varsinkin jos se ensimmäinen kolahtaa väärin? Pilkesilmäkulmassa voi olla myös siinä asiassa. Vai mistä lähtien on tultu siihen että väärin veikkauksesta ei saa kettuilla? Jos pääkallon pojilla on yhtään pelisilmää niin tekevät noita jatkossakin ja ansaitsevat kuitin tai kehumisen jos menee nappiin 🙂

  8. No Pääkallohan korostuneesti sanoi veikkaavana yllätystä, eli ei siinä nyt tuo mainittu asiantuntemus ehkä ihan totaalisen pielessä ollut. Mutta, ei siinä kuittailussa toki mitään vikaa sinänsä olekaan, tosin ei pidä olla myöskään liian herkkä sille jos täällä nyt joku vielä kommentoi takaisinpäinkin. Ihan totaalisen vakavissani en mäkään tuossa joka riviä kirjoittanut, jos nyt joku tunnisti korkeakulttuuri-lainauksen… 😉