Playoutit selvää kauraa – KrP pelaa Salibandyliigassa myös ensi kaudella

Nokian KrP pelaa miesten Salibandyliigassa myös kaudella 2016-2017. Kuva: Juhani Järvenpää

Nokian KrP pelaa miesten Salibandyliigassa kaudella 2016-2017. Kuva: Juhani Järvenpää

Nokian KrP ja SalBa väänsivät keskiviikkona Salibandyliigan playout-karsinnoissa. KrP oli kolmannessa ottelussa vahvempi maalein 5-3 ja varmisti paikkansa ensi kauden Salibandyliigassa otteluvoitoin 3-0.

KrP aloitti maalinteon ja johti ensimmäiselle erätauolle mentäessä lukemin 1-0. Toisessa erässä SalBa osui kolmesti, mutta viimeiseen erään lähdettiin kotijoukkueen 4-3-johtoasemasta. Kolmannessa erässä osui ainoastaan Henri Johansson, joten Raholan kotiyleisö pääsi juhlimaan kolmatta perättäistä voittoa ottelusarjassa ja ensi kauden sarjapaikkaa.

Kotijoukkueen Tommi Merto paukutti tehot 2+1 ottelussa. Morics Krumins syötti kolme maalia. Domokos Racz osui kahdesti. SalBan Miikka Sokka syötti kaksi maalia.

SalBan kausi jatkuu vielä liigakarsinnoissa. Joukkue kohtaa seuraavassa karsintavaiheessa Divarin finaalien häviäjän. Finaaleissa kohtaavat LaSB ja Steelers.

Topi Naskalin ottelukuvat
Suomen mestareita nöyryytettiin kotikentällä, sarja katkolla perjantaina – katso keskiviikon salibandytulokset