SalBa ja Steelers aloittavat kamppailun liigapaikasta maanantaina – näin pelataan

Säilyykö Rauman Salba liigassa? Vai viekö Steelers pidemmän korren? Kuva: Elmeri Elo.

Säilyykö Rauman Salba liigassa? Vai viekö Steelers pidemmän korren? Kuva: Elmeri Elo.
Säilyykö Rauman Salba liigassa? Vai viekö Steelers pidemmän korren? Kuva: Elmeri Elo.

Rauman SalBa ja Hämeenlinnan Steelers aloittavat paras viidestä -karsintasarjan paikasta ensi kauden Salibandyliigassa 2. pääsiäispäivänä. Ensimmäinen ottelu alkaa maanantaina Raumalla klo 13.

Salibandyliigan runkosarjassa 13:nneksi sijoittunut SalBa puolustaa pääsarjapaikkaansa Divarin toiseksi sijoittunutta Steelersia vastaan hävittyään 12:nneksi sijoittuneelle Nokian KrP:lle playout-sarjassa kolme kertaa peräkkäin.

Steelers puolestaan kärsi perjantaina päättyneissä Divarin hämeenlinnalaisfinaaleissa kolmannen tappion Lammin Salibandylle sarjassa, joka venyi aina viidenteen otteluun saakka. Voitollaan LaSB varmisti nousun Salibandyliigaan, mutta Steelers saa vielä uuden mahdollisuuden nousuun SalBaa vastaan.

Salibandyliigapaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Salibandyliigan runkosarjassa viimeiseksi (14.) jäänyt NST-Lappeenranta putosi suoraan sarjaporrasta alemmas.

Salibandyliigakarsinta SalBa – Steelers (kolme voittoa)
Ma 28.3. 13:00 SalBa – Steelers Kauppaoppilaitos
Ti 29.3. 18:30 Steelers – SalBa Elenia Areena
To 31.3. 18:30 SalBa – Steelers Kauppaoppilaitos
La 2.4. 18:00 Steelers – SalBa Elenia Areena (tarvittaessa)
Su 3.4. 17:00 SalBa – Steelers Kauppaoppilaitos (tarvittaessa)

Teksti: Salibandyliitto.

6 comments

  1. Mikä on Steelersin motivatsiooni pelata näitä, jos liigapaikka tullee joka tapauksessa kabinetin kautta?

  2. Kotietu, levänneet jalat ja pidempi tauko otteluista. Salba takaisin liigaan 3-1. Ja kabinettipäätöksellä maantieteellinen paluu, NST takaisin.

  3. Suomen kiekossa nostetaan joukkueita liigaan. Urheilullisuus on kadonnut! Samaa ei tarvitse salibandyn puolelle! NST pysyköön pudonneena D1variin. Jos ei pelaamalla pysy Liigassa. Niin parempi edes yrittää nousua urheilullisesti pelaamalla.

  4. Jos käy niin että Steelers ei pese Salbaa niin vieläkö saa kolmannen mahdollisuuden vai olisiko sittenkin NST jolle paikka kuuluu. NST ollut kuitenkin liigassa jonne divarijengit ei päässeet. Hieman eri tasolla liikutaan. Vai pitäisikö sarjat vetää -1 joukkueella ja ensi kaudella avata paikat uudelleen liigaan, divariin ja ASM jolloin ne ratkottaisiin pelillä eikä hyväveli-systeemillä. Vai laitetaanko karsinta käyntiin ja pelataan vielä paras kolmesta systeemillä näiden vapaiden paikkojen osalta. Pelaamalla sarjoihin on noustava.

  5. jos liitto tekee kapinetti päätöksiä mahdollisesta liigapaikasta tulee kuopiolaisen welhojen olla erittäin potentiaalinen porukka tässä kilvassa. Useana vuotena mukana liiga karsinnoissa, tällä hetkellä suomen 4.suurin seura,seuran oganisaatio hyvällä tasolla, uusi kokenut valmentaja, alueellisesti katsottuna suvereeni joukkue tähän kilpaan, seuran omat b juniorit tälläkin kaudella sm 7. Alueellisesti katsottuna ei missään tapauksessa ainakaan steelersiä enää lasbin lisäksi.