Video: Hynysen pommi ja miehekästä pudotuspelipainia

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Happee kaatoi TPS:n maanantai-iltana miesten Salibandyliigan kolmannessa puolivälierässä maalein 5-4. Hirvijengi johtaa nyt sarjaa voitoin 2-1.

Happeen maaliruisku Veli-Matti Hynynen avasi hanat jo 21 sekunnin kohdalla, ja illan toinen osuma vei hirvet johtoon numeroihin 4-2 toisessa erässä. Komea kuti Mikko Stenforsin jaloista on nähtävissä videolla ajassa 4.15.

Kuten koosteesta on nähtävissä, Monitoimitalon maanantai-illassa miestä otettiin surutta ja painihetkiä oli useita eri puolilla kenttää. Sarja jatkuu tänään keskiviikkona Turussa klo 18.30

13 comments

  1. Vaarallinen paikka pelata tuo monnari… seinät liian lähellä kenttää.

  2. Monnarin kenttä on kyllä liian pieni joka suuntaan. Päädyissä seinät on liian lähellä ja sivuilla penkkirivit. Onneksi on vältytty vakavilta loukkaantumisilta. Pelit ja peliotteet ovat nykyään liian rajuja – ukkoa lentää yli laitojen. Eikö pelien tarkoitus ole esittää pelillisiä taitoja eikä kukkotappeluita? Tuomareiden olisi puututtava herkemmin pelaajien rajuun pelikäyttäytymiseen. Luulisi pelaamisen olevan pääasia, ei toisten vahingoittaminen/satuttaminen. Sanan säilä ei vammauta, mutta taklaus ja tilanteen mailalla ^hoitaminen^ kylläkin.

  3. Eihän tuossa ole salibandyn kanssa mitään tekemistä tuon koosteen perustella.
    Pitäisikö alkaa miettimään linjauksia jälleen kerran uudestaan?

  4. Annetaan pelaajien nauttia, kun nyt on sen aika. Kyseinen peli oli pääasiassa rehtiä vääntöä, välillä mentiin vähän ronskimmin laitojen yli, kuitenkin pelaajilla säilyi tilanteissa sopu. Kyynerpäähuitaisut ei kuulu pelitilanteeseen, eikä jälkitilanteisiin, näistä tulisi antaa penaltia.

  5. Johan oli taas sellaista touhua että eihän noilla oo mitään tekemistä säbän kanssa. Selkään ajeltiin, jälkipelejä, kyynärpäätä, ylikovaa tilanteisiin ajoa. Ja sit kivasti jalkaa(polvea) Kaukolle kulmassa. Ei tää laji voi muuttua pleijareissa säbästä johonkin gladiaattori meininkiin, hakataan 60 minsaa ja vahvin voittaa ??!

    Eiku pelataan reilusti 60 minsaa ja taitavampi/ parempi voittaa.

    Kiitos ja näkemiin.

  6. Hyvä, hyvä tuomareiden pilli….. Pelataan reilusti ja rehdisti 60 min., ja taitava – parempi voittaa. Oon samaa mieltä, näin sen pelin pitää kulkea.

  7. Samaa mieltä tuomarilinjasta, joka tuntuu joka vuosi muuttuvan pudotuspelien alkaessa lähes kaiken sallivaksi. Tunnetta saa toki olla, mutta en itse ainakaan kaipaa noita lapsellisia käsirysyjä ja painikilpailuja. Niistä vain ukkoa samantien jäähylle. Ja noin muutenkin tykkään kovista kaksinkamppailuista, mutta jos esim. tuo Hirvisuon vaihtoaitioon taklaaminen ei täytä tuomarin mielestä vaarallisen pelin kriteerejä, niin mikä sitten täyttää?

  8. Hyvää vääntöä. Näin se pitää antaa pelatakin näitä pelejä. Ei tuolla kukaan tarkoituksella yritä vahingoittaa. Kovaa pitää saada ottaa miestä ja selkeät ylilyönnit viheltää. Pikku provoamiset ja nokkapokatkin kuuluu asiaan kun tunnetta on mukana.

  9. Mitää itua oo tossa happee äijien touhussa, vähä vois mr refereetki herätä noihi kyynärpää pusuihin ja jälkitilanteissa repimisiin, ei mun mielestä kuulu lajiin tollanen sikailu.

  10. Onneksi Jyväskylässä tehty suunnitelmat tuon koko Hippoksen alueen uudistamisesta, niin saa salibandykin isommat tilat käyttöön. Katsotaan sit miten nopeaan kaupunki ne saa toteutettua. Samaa mieltä, että ihan älytön aski tuo Monnari on pelaamiseen