Tapanilan Erä ja Esport Oilers väänsivät sunnuntaina miesten Salibandyliigan puolivälierissä. Oilers voitti ottelun rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 4-5 rl.

Oilers karkasi ottelun varsinaisella peliajalla kahdesti kahden maalin johtoon, mutta Erä tuli tasoihin molemmilla kerroilla. Jatkoajalla ei maaleja nähty, joten edessä oli rankkarikisa. Oilersin onnistujia olivat Matias Kaartinen ja Markus Olkkonen. Erän ainokaisesta vastasi Tommi Rosendahl.

Espoolaisten varsinaisen peliajan teholinko oli 1+1 iskenyt Patrick Wardi. Erän Tuure Ailio osui kahdesti. Iiro Lankinen ja Lauri Kapanen syöttivät kaksi maalia mieheen.

Otsikossa mainostettu Kaartisen rankkarimaali on nähtävissä videolla kohdasta 9.25 eteenpäin.

Oilers eteni välieriin otteluvoitoin 4-2. Classic ja Viikingit ovat myös varmistaneet välieräpaikkansa.