Rauman SalBa ja Nokian KrP väänsivät miesten Salibandyliigan playout-sarjassa sunnuntaina Raumalla. KrP haki vierasvoiton lukemin 7-8.

SalBa aloitti ottelun vahvasti ja johti ajassa 2.40 jo 3-0. Kotijoukkue oli edellä kahden ensimmäisen erän jälkeen lukemin 6-4 ja tilanne näytti hyvältä raumalaisten kannalta. KrP iski kuitenkin neljästi viimeisessä erässä. Kolme näistä osumista syntyi viimeisellä kympillä. SalBa osui viimeisessä erässä ainoastaan kertaalleen.

Vieraiden Henri Johansson naulasi pisteet 2+2. Tommi Merto komppasi tehoin 1+2. SalBan Jani Lehtoniemi iski hattutempun ensimmäisessä erässä. Miikka Sokka tarjoili ottelussa kolme maalisyöttöä.

Nokian KrP johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Sarjapaikan säilyttäminen vaatii kolme voittoa. Sarja on katkolla keskiviikkona Raholassa.