Steelers ja LaSB väänsivät torstaina Divarin finaaleissa. LaSB vei voiton ottelusta maalein 5-6.

Lammilaiset aloittivat ottelun erityisen vahvasti ja kolmanteen erään lähdettäessä tilanne oli 0-3. Kotijoukkue osui kahdesti viimeisen erän ensimmäisellä kympillä. LaSB vastasi kahdesta seuraavasta maalista ja ero kasvoi jälleen kolmeen maaliin. Steelers osui viimeisellä vitosella kolmesti ja LaSB kertaalleen, joten toisen finaalin voitto lähti LaSB:n matkaan.

LaSB:n Roope Kainulainen osui kahdesti ja Tino Nivala nakutti pisteet 1+1. Steelersin Iiro Nurminen iski tehot 3+1 ja Nico Jonaeson syötti kolme osumaa.

Divarin finaaleissa pelataan suorasta liiganoususta. LaSB johtaa voitoin 2-0 ja sarja on katkolla launtaina. Finaalin häviäjä kohtaa liigakarsinnoissa Rauman SalBan.