Ei pysähdy millään. Casper Pfitzner (kesk.) pelasi loisto-ottelun keskiviikkona Tapanilan Mosahallissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Esport Oilers sysäsi keskiviikkona Tapanilan Erän kuilun partaalle miesten Salibandyliigan puolivälierissä. Oilers nappasi keskiviikkona vierasvoiton lukemin 7–5. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Keskiviikon ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Tapanilan Mosahallissa. Normaalisti Erä pelaa kotiottelunsa Vantaan Energia Areenalla, koska Mosahalli ei kokonsa puolesta täytä liigakriteerejä.

Oilersin ykköstähti oli loistavaan vireeseen äitynyt Casper Pfitzner (tehot 1+1), joka ajoittain piti suorastaan pilkkana Erän pelaajia. Myös comebackin liigakaukaloihin kesken kauden tehnyt Markus Olkkonen (2+1) oli pelipäällä.

Oilers johtaa ottelusarjaa nyt jo voitoin 3–1. Välieräpaikka on katkolla jo tänään Tapiolan Urheiluhallissa, kun Oilers ja Erä kohtaavat klo 18.30 alkaen.