Video: Voittomaali minuutti ennen loppua – näin LaSB eteni Divarin finaaleihin

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Welhot ja LaSB väänsivät torstaina miesten Divarin välierissä. LaSB voitti toisen osaottelun maalein 6-8.

Ottelu oli varsin tiukka alusta loppuun ja viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 4-5. Kotijoukkue tuli tasoihin erän alussa ja iski myös seuraavan maalin. LaSB ei kuitenkaan antanut periksi, vaan tasoitti ensimmäisen kympin alussa. Tino Nivalan osuma ajassa 58.58 jäi ottelun voittomaaliksi.

LaSB:n pisterohmu oli 2+2 täräyttänyt Nivala. Justus Kainulainen nakutti paunat 2+1. Welhojen Olli Taskinen iski pisteet 2+1.

Ottelutilastot

Voiton myötä LaSB jatkaa kauttaan Divarin finaaleissa, joissa se kohtaa Steelersin. Welhoilla alkoi kesäloma.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

2 comments

  1. Taskinen loistava pelaaja ja varmasti iso kapteeni joukkueelle, mutta maalikooste(id)en perusteella Hätönen pääsi sarjassa kaverin ihon alle. Ehkä jopa sen kummemmin yrittämättä? Etenkin tuon uskomattoman 3-3 tasoituksen jälkeen tullut täysin tavanomainen tuuletus ilman minkäänlaista provosointia sai videon perusteella Taskisen avautumaan tuomareille. Vai oliko taustalla jotain muuta? Huhujen mukaan myös Welhojen maalivahti Tuononen veti Hätösen kohdalla lyhyemmän korren yrittäessään päästä tämän pään sisään. Kuitti taisi tulla seuraavasta tilanteesta maalin muodossa.
    On ihmiset mitä mieltä tahansa, yksi asia on varma: Hätönen on kullan arvoinen pelaaja omalle joukkueelleen ja selkeästi mainettaan parempi pelaaja. Kyllä tämä(kin) kevät ja koko kausi sen on osoittanut. Tällaiset Mahlbergien, Hynysten ja Hätösten kaltaiset sankarit tekevät lajille erittäin hyvää. Ylilyönteihin syyllistyvät aivan muut kaverit.

  2. Erittäin mielenkiintoinen viesti ”Yleisöennätykseltä”. Tällaista näkemyksellistä insidetietoa ja analyysiä kaipaisi tänne lisääkin