2. erä: NST hyödynsi tähtipelaajan loukkaantumisen – kymmenen vuoden putki päättymässä

NST:n ja Classicin väännöstä ei tunnetta puutu. Kuva: Salibandyliiga.

Naisten salibandyn Superfinaalin viimeiseen erään mentiin NST:n 3-0-johdossa. Lappeenrantalaisten historian toinen Suomen mestaruus on erittäin lähellä.

Toisen erän alussa Classicin Nina Rantala loukkaantui pahannäköisesti, ja hänet kannettiin paareilla kentältä.

Classic näytti hetkellisesti lamaantuvan tähtipelaajansa loukkaantumisesta ja heti seuraavassa vaihdossa NST:n Heli Suoreijus siirsi maalin edestä NST:n jo 2-0-johtoon.

NST puolustaa todella uhrautuvasti, ja toisessa erässä Classicin hyvät paikat olivat Rantalan loukkaantumisen jälkeen vähissä.

Ottelun kolmas maali nähtiin hienon yksilösuorituksen päätteeksi aivan erän lopussa, kun Jaana Lirkin pitkän avauksen jälkeen Juuli Hakkarainen nousi laidasta vahvasti maalille ja sijoitti takanurkkaan 3-0.

Superfinaali-tapahtumassa DJ:nä toimii Amanda Harkimo. Kuva: Salibandyliiga.

Kolmanteen erään mentiin NST:n kolmen maalin johdossa. Lappeenrantalaisten toistaiseksi ainoasta Suomen mestaruudesta on kulunut kymmenen vuotta. Päätöserä näyttää, katkeaako tämä putki.

Halliin valuu koko ajan lisää yleisöä. Miesten Superfinaali alkaa kello 16.30.