Indians julkaisi liigajoukkueensa rungon

Kuva: Joni Winsten

Kuva: Joni Winsten
Kuva: Joni Winsten

Miesten Salibandyliiga-joukkue Westend Indians on julkaissut kotisivuillaan ensi kauden joukkueensa rungon. Tällä kaudella Indians sijoittui liigan runkosarjassa yhdeksänneksi ja jäi niukasti pudotuspelien ulkopuolelle.

Ensimmäiseksi pelaajalistassa huomio kiinnittyy luonnollisesti puuttuviin pelaajiin. Pääkallo.fi uutisoi viime viikolla, että Indians menettää paikalliskilpailija Esport Oilersin riveihin Markus Markkolan, Joel Markkolan ja Eino Pesun.

Trion menetys kirpaisee kovaa, sillä käytännössä Markus Markkola oli joukkueen ykköshyökkääjä ja Joel Markkola ykköspakki.

Nyt julkaistussa listassa nimiä on 12 kappaletta, viisi puolustajaa, kuusi hyökkääjää sekä yksi maalivahti. Ainoa uusi pelaaja on Erä Akatemian Divari-joukkueesta siirtyvä Miikka Kareinen.

Indiansin päävalmentajana jatkaa Stefan Korhonen. Joukkue aloittaa harjoittelun jo huhtikuun 11. päivä. Siis vajaata viikkoa ennen Superfinaalia.

– Voi sanoa, että tulevan vuoden ydin on kasassa. Omista A–junioreistamme tulee nousemaan rinkiin mukaan vielä pelaajia, ja toki joukkue tulee vielä tuosta muutenkin täydentymään. Olen tyytyväinen tämän hetken tilanteeseemme, Korhonen kommentoi.

Indiansin sopimuspelaajat:

Maalivahdit:
Mikko Kirvesniemi 

Puolustajat:
Tuomas Mustonen
Otto Lehkosuo
Teemu Venäläinen
Santeri Toropainen
Miikka Kareinen (Erä akatemia)

Hyökkääjät:
Valtteri Kainulainen
Mikael Sievänen
Joonas Föhr
Sami Niskanen
Samuli Granlund
Heikki Iiskola

7 comments

  1. Höpö höpö se Markkoja mikään ykköshyökkääjä ollut. Suurimman osan kaudesta pois ja paremmin joukkue pärjäsi ilman. Ylihypetetty kiukuttelija. Oilersissa täkissä.

  2. Joel Markkola ykköspakki?? Toimituksessa valoja päälle!

  3. Ohhoh, oliskohan näitä kannattanut edes julkaista? Näyttää aika surkealta Indiansin tilanne, vaikka voihan se EräViikingit-haaskalla vielä parantua. Ainakin A-junnutason vahvistuksia olisi nyt tarjolla joukkueellinen (tai jopa yli).

  4. Onko tiimiin kenties menossa pääkaupunkiseudun pelaajia kun ei heimossa näy?

  5. KAIKENNÄKÖISIÄ PINGISPELAAJIA TÄÄLLÄ HUUTELEE sanoo:

    Kun ei tiedetä lajista&seurasta hölkäsen pölähtävää!??? Markun on sairastellut/leikattu, josta johtuen ei pelannut. Myös Joel oli alkukauden sairas. Ja MOLEMMAT TODELLAKIN JENGINSÄ/PELIPAIKKANSA eliittiä ja parhaat pelaajat! Pääcoachi ryssi pahemman kerran pelaajat ulos joukkueesta!! Ugh

  6. Kertoo pelaajien tasosta jos valmentaja kerran ”ryssi” kaverit ulos. Tuskin olisi ykköshyökkääjää päästänyt. Eikä päästänytkään. Kainulainen näköjään jatkaa.

  7. J. Markkola ei todellakaan ollut ykköspakki Indiansissa. Ja Kainulainen on ollut kaudesta toiseen heimon ykköshyökkääjä!