Liigat

Katso: Jarkko Nieminen pelaa tällä videolla salibandya

11.04.
2016
Liigat
Kuvakaappaus: Youtube / Gogolffi

Kuvakaappaus: Youtube / Gogolffi

Salibandyssä jysähti uutispommi maanantaina. Iltapäivällä Vantaalla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa kerrottiin, että entinen tennistähti Jarkko Nieminen pelaa miesten Salibandyliigassa kaudella 2016–2017. Monelle heräsi julkistuksen jälkeen olennainen kysymys: kuinka hyvä Jarkko Nieminen on pelaamaan salibandya?

– Annan kaikkeni joukkueen eteen. Teen kaikkeni, että olisin itse koko ajan parempi. Jos mun taso ei riitä, niin voin vaikka loppukauden täyttää joukkuekavereiden juomapulloja. Ei se ole mikään ongelma. Arvostan salibandya lajina ja sen pelaajia urheilijoina, joten onhan se ihan huikeata mihin vauhtiin ja taitotasoon hyppään mukaan, Nieminen kommentoi maanantaina Pääkallo.fi:lle.

Todellinen vastaus kysymys saadaan vasta ensi kaudella, kun Nieminen nähdään Tampereen Classicin liigajoukkueen paidassa. Pientä ennakkomaistiaista saa kuitenkin Youtubesta löytyvältä videolta.

Alla olevalla videolla näkyy pätkiä Niemisen salibandyotteista. Kyseessä on golfarien ja tennispelaajien välinen salibandymittelö vuodelta 2012. Videolla vilahtelee myös Niemisen ensi kauden salibandyvalmentaja Petteri Nykky.

Lue myös:
Jytkyjen jytky – Jarkko Nieminen vaihtaa tenniksen salibandyyn
Jarkko Nieminen shokeraavasta lajinvaihdosta: ”Salibandy ollut aina se toiseksi rakkain laji”
Seurapomo Jarkko Niemisen salibandysopimuksesta – ”Nyt ei ollut hullua, nyt oli isoa”

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.