Superfinaalissa tehtiin uusi Salibandyliigan yleisöennätys

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga
Kuva: Salibandyliiga

Lauantaina pelatussa miesten Salibandyliigan Superfinaalissa tehtiin historiaa, kun Hartwall Arenan katsomot täytti ennätysyleisö.

Miesten loppuottelua Classic-Oilers oli paikan päällä seuraamassa 10 087 katsojaa. Aiempi ennätys tehtiin jo naisten finaalissa Classic-NST, jota oli katsomassa 6632 ihmistä.

Superfinaalia ennen aiempi liigan yleisöennätys finaaleista oli vuodelta 2002, jolloin Josban ja Espoon Oilersin välisessä loppuottelussa oli katsojia 5580.

Myöskään runkosarjassa tai muissa pudotuspelivaiheissa ei ole aiemmin ylletty vastaavaan yleisömäärään.

Pääkallo.fi seuraa Superfinaalin tapahtumia paikan päällä ja kertoo ottelusta kattavasti lauantain aikana.

9 comments

  1. Jaa-a… olikohan vain. Aika paljon oli tyhjää hallissa, vaikka sama luku kuulutettiin hallissa myös.

  2. maksimit eikös sen 12000? Eli kyll ton verran oli. Mutta ensi vuonna pikkasen alemmaksi hintoja niistä parhaista paikoista, eikä helvetti olla ahneita!! Mutta anyway huikea tapahtuma ja oishan se siistii, jos joskus kaikki pelit ois ees lähelle tollaisissa puitteissa. Pikkasen eri kun noissa nykyisissä ladoissa, missä ehkä tsäkällä kanttiini auki ja jos on auki niin ehkä löytyy eilispäivän munkkeja

  3. Oli kyllä lattea tunnelma hallissa. Ei taida kovin moni paikalla olleista mennä ens vuonna. Tunnelma lähinnä unelias,

  4. Aiempi liigan yleisöennätys finaaleista oli vuodelta 2002, jolloin Josban ja Espoon Oilersin välisessä loppuottelussa oli katsojia 5580.

  5. Yhden finaalin piti viedä salibandy koko urheilevan Suomen tietoisuuteen. Miten kävi?

  6. Vuosi oli aikaa markkinoida ja ei saatu hallia täyteen. Iso kiitos kuuluu Classicin ja NST:n faneille, jotka kannustivat kunnolla omiaan! Ilman Classicin faneja miesten finaali olis ollut kuin kirkossa istumista.
    Potentiaalia Superfinaalissa on, mutta kyllä liiton markkinointi saa paiskia hommia jotta saadaan halli täyteen.
    Ja lisäksi pääkaupunkoseudun joukkueet etenkin voisivat ottaa mallia fanipohjan rakentamisesta! Tampereella tehty isoa duunia ottelutapahtuman eteen ja saatu porukka isosti mukaan. Pääkaupunkiseudulla tyydytty siihen että seurajuniorit, vanhemmat ja kaverit tuovat lipputulot. Kun liigapeleissä olisi tunnelmaa niin olisi myös paljon helpompaa siirtää tunnelma myös Superfinaaliin!

    Onnittelut mestareille ja heidän faneilleen!

  7. Kaiholla muistelin Classicin ja Happeen finaalia Synergia-areenalla 2014.

    Se oli superfinaali, tämä oli jotain sinnepäin.

  8. Mut toivottavasti Kurre esiintyy ens vuonnakin finaalissa, muullahan ei välii. We are periodvikings.

  9. Tv-ruudun välityksellä virkamiesmäinen tapahtuma, mutta sellaisista päättäjät tietysti tykkää, kun ovat virkamiehiä. Joskus on tullut nähtyä cupin finaali paikanpäällä ja sama tunnelma välittyi ruudun läpi nyt. Naisten finaalin katsoin kokonaan, miesten peliä vilkuilin enää sivusilmällä. Runkosarjapelit katson aina, kun niitä tulee, finaalin hehkutukseen nähden jännitys ja tunne loisti poissaolollaan. Divarifinaaleissa ja osittain jopa divarikarsinnoissa parempi tunnelma. Ja mikä oli se ”kannustakaa nyt 100 dB voimakkuudella 10 sekuntia, niin saatte olla loppupelin hiljaa.”???