Tuore fuusioseura EräViikingit jysäyttämässä siirtopommin

Jani Kukkola on voittanut urallaan kolme Suomen mestaruutta ja kaksi maailmanmestaruutta. Kuva: perwiklund.se
Jani Kukkola on voittanut urallaan kolme Suomen mestaruutta ja kaksi maailmanmestaruutta. Kuva: perwiklund.se

Kuka nappaa Jani Kukkolan siirtomarkkinoilta, otsikoi Pääkallo.fi artikkelinsa parisen viikkoa sitten. Nyt näyttää siltä, että Suomen maajoukkueen ykkössentterin uusi osoite on selviämässä.

Kukkola, 30, pelasi viimeiset viisi kautta ammattilaisena Ruotsin Superliiga-joukkue FC Helsingborgissa. Hiljattain ruotsalaismedioista kävi ilmi, että Kukkola on tulossa Suomeen – ja kun Kukkola on pelaaja, joka haluaa voittaa ja joka ei ole ihan siitä halvimmasta päästä, niin mahdollisia joukkueita ei Suomesta kovin montaa löydy.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kukkola edustaa kaudella 2016–2017 suurella todennäköisyydellä tuoretta fuusioseuraa EräViikinkejä. Sopimus EräViikinkien kanssa on melko looginen, sillä hän on aiemmin urallaan edustanut sekä Tapanilan Erää että SSV:tä (SSV:n edustusjoukkue muuttui Viikingeiksi täksi kaudeksi). Kukkola on alunperin SB-Pron kasvatti.

Toteutuessaan siirto on EräViikingeiltä kovan luokan värväys ja tuo kertaheitolla koko liigaan takaisin tutun kiintotähden. Kukkola on räiskyvä, taitava, fyysinen ja vikkeläjalkainen pelimies.

Lue myös:
Kuka nappaa Jani Kukkolan siirtomarkkinoilta?
Suomen maajoukkueen ykkössentteri pettynyt kauteen – ”Aikamoista vuoristorataa”

7 comments

 1. Kukkis on Lasbin miehiä. Paluu niin juurille kuin vain mahdollista. Hyvällä rahalla saa nauttia pelaamisesta ilman pakkovoiton paineita.

 2. UutisPommi ! Kukkola siirtyy tennikseen ja tekee sopimuksen Helsingin Verkkopalloseuran kanssa.

 3. Mikä pommi tää nyt muka on? Jos joku ei siinä vaiheessa kun Kukkola jätti helsinborgin osannu tätä laskee yhteen niin takas peruskoulun matikan tunneille. Yllätyin enemmän Niemisen classic uutisesta.

 4. Mulle ois suurempi yllätys, jos valitsisi Suomesta jonkun muun seuran! Tää fuusio alkaa päiväpäivältä olee parempi juttu. Amu pääsee uusiin haasteisiin, Tepsi vahvistuu ja buumi Turussa nousee. Toki jos vain omista nurkista ja nenästä kaikki lähtee, niin silloin ei ehkä ois paras. Mutta laajemmalti hieno homma… EräViikkarit tulee takuu varmasti olemaan kova jengi ensi kaudella! Ja jos veikkaan myös, niin M-team tulee nappaamaan hyviä ei niin suurella vastuulla olleita pelaajia riveihinsä ja nää nostaa omaa tasoaan ja m-teamin tasoa ja Rusan pojat on plaijareissa!

 5. Kapanen Kukkola Kailiala
  Meyer Stenfors
  Iiskola Hyvönen Hyytiäinen
  Lax Aro
  Tiitu Rosendahl Laasonen
  Salonen Kinnunen

  Strandberg

  Penkillä:
  Puska, Järvi, Lankinen ja Laakso

  Voi terve jos kaikki jäätävät